1911 yeni kadrosuyla start verdi

Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına önceki gün yaptığı ilk antrenmanla başladı. İdmanı takip etmek için Mustafa Uğraş Stadına gelen Cad-Deliler grubu Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu’na çiçek takdim ederken, oyunculara da tatlı ikramında bulundular

1911 yeni kadrosuyla start verdi
12 Ağustos 2015 Çarşamba 16:51

 PAZAR GÜNÜNE KADAR KOŞU VE SERBEST ÇALIŞMA OLACAK

Süper Amatör lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı yeni sezonun ilk antrenmanını önceki akşam Mustafa Uğraş Stadında gerçekleştirdi. Emrah Çilingir ve Oğuz Kaptan’ın izinli oldukları için katılamadıkları antrenmanı Cad-Deliler grubu da takip etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, “bugün ki antrenmanımıza düz koşu ve serbest çalışma ile başladık. Pazar gününe kadar da Bozoba yada İkizgöller de yapacağımız çalışmalarla programımızı devam ettireceğiz” dedi.

BAŞARI GELDİKÇE DESTEK DE ARTACAKTIR

İlk antrenmanda kendilerini yalnız bırakmayan Cad-Deliler taraftar grubuna da teşekkür eden Ekizoğlu, “ilk idmanımızda bizleri yalnız bırakmayan taraftar grubumuza teşekkür ediyorum. Geçen sene olduğu gibi bu sene de bizleri en iyi şekilde destekleyeceklerinden şüphemiz yok. Onların da desteğiyle bu sene elimizden gelenin en iyisini yaparak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bizler başarılı olduğumuz sürece taraftar grubumuz başta olmak üzere halkımızın da bizlerin yanında olacağını düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEK İSTİYORUZ

Cad-Deliler taraftar grubu lideri Erkan Kuru, antrenman arasında Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu’na çiçek takdim ederek, “yeni sezonun ilk idmanında takımımızı yalnız bırakmamak için geldik. Bu sene hem futbolcular hem yönetim hem de taraftarlar olarak birlik beraberlik içinde şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de takımımıza güvenimiz tam. Yeni sezonun futbolcularımıza, yönetimimize ve Çerkezköy halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizler taraftar grubu olarak tüm maçlarda takımımızı yalnız bırakmayarak desteğimizi en iyi şekilde göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

TATLI İKRAMINDA BULUNDULAR

İdman sonunda Cad-Deliler taraftar grubu futbolculara tatlı ikramında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.