1911 yeni sezona sıkı başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, geçtiğimiz gün gerçekleşen çift idmanla 2016 – 2017 sezonunu açtı

1911 yeni sezona sıkı başladı
12 Ağustos 2016 Cuma 18:44

GÜNDE ÇİFT İDMAN
 
2016 – 2017 sezonuna mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkan Çerkezköy 1911 Spor, yeni Teknik Direktör Yüksel Ersan’la ilk antrenmanlarına çıkan 1911’li futbolcular ilk olarak sabah saat 09.30’da Tepe Piknik Alanı’nda 2 saatlik kros yaptı. Daha sonra saat 17.30’da Mustafa Uğraş Stadı’na geçen futbolcular burada da kondisyon ağırlıklı pas, şut ve taktik çalışması yaptı.
 
20 AĞUSTOSA KADAR AYNI PROGRAM
 
20 Ağustos’a kadar bu program dahilinde antrenmanların süreceğini belirten Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Narçın, 20 Haziran’dan sonra da yine Teknik Direktör Yüksel Ersan’ın hazırlayacağı programla çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.
 
İSKELET KADRO KORUNDU
 
Eğitim durumu nedeniyle geçtiğimiz sezon sonu takımdan ayrılmak zorunda kalan Göksel Söyler’in okuluyla alakalı sorunların ortadan kalkmasıyla takıma geri döndüğünü açıklayan Narçın, takımın iskelet kadrosunu ellerinden geldiğince koruduklarını belirtti ve takviyelerle daha da güçlü bir ekip oluşturmaya gayret ettiklerini dile getirdi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.