1911 zorda olsa galip 2-1

1911 Çerkezköyspor Süper Amatör Lig’in 16.Hafta karşılaşmasında Sitespor takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki takımda bulduğu net gol pozisyonlarını cömertçe harcarken, 2-1’lik skorla müsabakayı kazanan taraf 1911 oldu. Karşılaşmanın 30.dakikasında sakatlık geçiren İsmail İnan, uzun süre yerde yatarken, takım arkadaşları hakeme sahada ambulans bulunmadığı için serzenişte bulundu. Karga tulumba sedye aracılığıyla saha dışına çıkarılarak araca bindirilen İsmail, daha sonra sahaya gelen ambulansa alınarak tedavi için hastaneye kaldırıldı

1911 zorda olsa galip 2-1
08 Şubat 2016 Pazartesi 15:31

MÜSABAKA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

Süper Amatör Lig’in 16.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor takımı kendi evinde Sitespor takımını konuk etti. Pazar günü Mustafa Uğraş Stadında saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya 1911 takımı Muzaffer, Soner, İsmail, Oğuz, Emrah, Gençağa, Göksel, Hakan, Hayrettin, Tezcan ve Gökay ilk on biri ile başlarken, rakip takım Sitespor ise Emre, Kadir, Ziya, Doğukan, Uğur, Abdulmelik, Tolga, Serdar, Mazlum, Serkan ve Mert ilk on biri ile başladı.

İLK DAKİKALAR KARŞILIKLI ATAKLARLA TAMAMLANDI

Karşılaşmaya başlayan taraf Sİtespor takımı oldu. İlk bölümler karşılıklı ataklarla geçilirken, 1911 Çerkezköspor bu bölümler de daha baskılı bir oyun ortaya koydu. Dakikalar ilerledikçe baskısını kontra ataklarla artıran 1911 Çerkezköyspor aradığı gole de 25.dakikada Hakan Tice ile ulaşmayı başardı. Gelişen 1911 atağında geçtiğimiz hafta içi transfer edilerek takıma yeni katılan ve ilk on bir de forma şansını çabuk bulan Göksel, sağ kanattan hızla rakip alana girdi.

OĞUZ’UN ŞIK ORTASINI HAKAN GOLE ÇEVİRDİ

Ceza alanına yaklaşan Göksel’in yaptığı ortayı arka direkte iyi takip eden Oğuz, kafa vuruşuyla topu boşta olan arkadaşı Hakan’a gönderdi. Gelen topa müsait pozisyonda sert vuran Hakan topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Gelen golün ardından 1911 takımı baskılı oyununa devam ederken, rakip Sitespor takımı da kontra ataklarla beraberlik golü için atak tazeledi.

AMBULANSIN OLMAYIŞI HERKESİ ÇILDIRTTI

Karşılaşmanın 30.dakikasında Sitespor takımı tarafından ceza alanı içine yapılan sert ortayı uzaklaştırmak isteyen İsmail topa kafa vurduğu anda yere yığıldı. Yaklaşık beş dakika yerden kalkamayan ve nefes almakta zorlanan İsmail, takım arkadaşları kadar rakip oyuncu ve seyircileri korkuttu. 1911 Çerkezköyspor takımından Gençağa, hakeme sahada ambulans olmadan karşılaşmayı başlattığı için serzenişte bulunurken, saha kenarında bulunan sedye yardımıyla İsmail saha dışına götürülerek bir araca bindirildi.

HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI

İsmail’in sakatlandığı esnada durumun ciddiyetinin fark edilmesiyle ambulansa haber verilirken, meydana gelen sakatlığın ardından sahaya ulaşan sağlık ekipleri İsmail’i bindirildiği araçtan kontrollü bir şekilde alarak ambulansa bindirdiler. Hastaneye kaldırılan İsmail kısa süreli tedavinin ardından taburcu edildi. Yaklaşık beş dakika duran oyunun ardından İsmail’in yerine oyuna Mesut Salmaz dahil oldu.

İLK DEVRE 1-1’LİK BERABERLİKLE TAMAMLANDI

Karşılaşmanın 40.dakikasında Sitespor takımı sol kanatta frikik atışı kazandı. Topun başına geçen Serkan, ceza alanı içine gönderdiği topu iyi takip eden Tolga’nın vuruşu filelerle buluştu. İlk yarının son bölümlerinde başka gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti. İkinci yarıya 1911 Çerkezköyspor takımı hızlı başladı. Müsabakanın 50.dakikasında Oğuz sol kanatta buluştuğu topu düzelterek çektiği sert şutu kaleci Emre son anda parmak uçlarıyla müdahale ederek topu kornere çelmeyi başardı.

EMRE KALESİNDE ADETA DEVLEŞTİ

Oğuz’un yararlanamadığı net gol pozisyonunun ardından Sitespor ceza alanı dışında yaşanan karambolde topla buluşan Gökay rakipleri geçerek kaleci Emre ile karşı karşıya kaldı. Gökay’ın sert vuruşunu kaleci Emre aynı güzellikte kurtararak topu kornere gönderdi. Kalesinde adeta devleşen Emre, bu bölümlerde 1911’li oyunculara geçit vermedi. 54.dakikada yeniden atağa çıkan 1911 takımında Göksel sağ kanattan ceza alanına yaptığı ortayı iyi takip eden Oğuz, arka direkte vurduğu kafa vuruşunu yine kaleci Emre parmak uçlarıyla dokunarak kornere çelmeyi başarsa da yan hakem pozisyona ofsayt bayrağını kaldırdı.

EMRE BU SEFER BAŞARISIZ OLDU

1911 Çerkezköyspor takımı aradığı ikinci gole karşılaşmanın 59.dakikasında ulaşmayı başardı. Gökay ceza alanı dışında buluştuğu topu düzgün bir pas ile Oğuz’a çıkardı. Topla buluşan Oğuz rakiplerini geçerek korner çizgisine indiği esnada ceza alanı içine topu gönderdi. Penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda olan Gençağa, gelen topu iyi takip ederek plase vuruşla topu kaleci Emre’nin sağından ağlarla buluşturdu.

SİTESPOR NET GOL POZİSYONLARINI CÖMERTÇE HARCADI

Karşılaşmada bir farkla geriye düşen Sitespor takımı oyundan kopmayarak beraberlik adına önemli gol pozisyonları yakaladı. 61.dakikada Mert sol kanatta buluştuğu topla rakiplerini tek tek geçerek çektiği sert şutu kaleci Muzaffer iki hamlede kontrol etmeyi başardı. Son bölümlerde baskısını artıran Sİtespor takımı beraberlik golü için her iki kanadı da iyi kullanarak yakaladığı net gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.

HAKAN TİCE KIRMIZI KARTLA OYUN DIŞINA GÖNDERİLDİ

Karşılaşmanın 82.dakikasında 1911 Çerkezköyspor takımında Oğuz sol kanatta buluştuğu topla ceza alanına yönelerek yaptığı ortada topu iyi takip eden Hakan Tice, topa vurmak isterken kaleci Emre’ye yaptığı sert müdahalenin ardından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Oyunun son bölümlerinde 1911 Çerkezköyspor üçüncü gol için baskı kurmaya çalışırken, rakip Sitespor takımı da beraberlik golü için kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın orta hakemi oynanmamış zaman olarak 5 dakika uzatma verirken, bu uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca müsabaka 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.