1911 zorlanmadı 2-0

1911 Çerkezköyspor takımı Süper Amatör Lig’in 10.hafta karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Kapaklıspor’u her iki devrede de bulduğu birer golle mağlup ederek liderliğini sürdürdü

1911 zorlanmadı 2-0
21 Aralık 2015 Pazartesi 16:27

MÜSABAKA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

Süper Amatör Ligin 9.hafta karşılaşmasında Çorlu Kültürspor takımını deplasmanda yenerek liderlik koltuğunu devralan 1911 Çerkezköyspor, 10.hafta karşılaşmasında evinde Kapaklıspor takımını konuk etti. Mustafa Uğraş Stadında Pazar günü oynanan karşılaşmaya havanın güzel olması sebebiyle taraftarlarda akın etti. Saat 13.00’da oynanan mücadelede 1911 Çerkezköyspor takımının santra vuruşuyla başladı.

İLK DAKİKALARDA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Başlama düdüğüyle birlikte gelişen bir hava topu mücadesinde 1911’den Gökay ile Kapaklıspor’dan Tolga kafa kafaya çarpıştılar. İki futbolcu da geçirdikleri kısa süreli sakatlığın ardından müsabaka kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde 1911 Çerkezköyspor da Gençağa Yılmaz, rakibiyle girdiği ikili mücadelede sonucu yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart ile cezalandırıldı.

İLK DEVRE TEMSİLCİMİZİN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

Müsabakanın 23.dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Gökay, sol kanattaki boş arkadaşı Oğuz Kaptan’ı gördü. Sol çaprazda topla buluşan Oğuz rakiplerinden tek tek kurtularak ceza sahasına pasını çıkardı. Boş pozisyonda topla buluşan Deniz Sert'in vuruşunda top filelerle buluştu. Golün ardından baskısını iyice artıran temsilcimi geliştirdiği önemli atakları cömertçe harcadı. 43.dakikada 1911 Çerkezköyspor kalesini yoklayan Kapaklıspor oyuncuları tecrübeli kaleci Muzaffer Kurt’u geçemedi. Gelişen atakların ardından başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

TAKIMININ VE KENDİSİNİN İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

Karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz 1911 hızlı başladı. Mesut ve Hayrettin ile yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamayan 1911 Çerkezköyspor ataklarına hız kesmeden devam etti. 1911 Çerkezköyspor aradığı gole karşılaşmanın 54.dakikasında Deniz Sert ile ulaştı. Gökay’ın ara pasında topla buluşan Deniz Sert rakiplerini bir bir geçerek ceza alanı dışından çektiği sert şut kalecinin sağından ağlarla buluştu.

İLK SARI KARTI 65.DAKİKADA GÖRDÜ

62.dakika da Kapalıspor'da Ferat Şenel, 1911 Çerkezköyspor oyuncuklarından Oğuz Kaptan’a yaptığı sert müdahale sonucundan hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 65.dakikada Selçuk'un ara pasında topla buluşan Deniz Sert, Kapaklspor kalecisi  Uğur Akyıldız'ın ceza sahasının hemen dışında yaptığı sert müdahalesi sonucu yerde kaldı. Maçın hakemi ise Uğur Akyıldız'a sarı kart ile cezalandırdı.

KALECİ UĞUR İKİNCİ SARI KARTIN ARDINDAN KIRMIZI KARTLA OYUNDAN ATILDI

82'nci dakikada 1911 Çerkezköyspor’un iki golüne imzasını atan Deniz Sert, gelişen bir ofsayt pozisyonunun ardından Kapaklıspor teknik direktörlüğü görevini yürüten ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Adem Yavaş ile girdiği ikili polemiğin ardından sarı kart ile cezalandırıldı. 90+3.dakikada Deniz Sert, kalecinin yaptığı sert müdahale sonucu ceza sahasının dışında yerde kaldı. Yaptığı faulün ardından sarı kart ile cezalandırılan kaleci Uğur, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

KARŞILAŞMADAN 2-0’LIK GALİBİYETLE AYRILDI

Oyuncu değişiklik hakkını dolduran Kapaklıspor’un kalesine son dakikalarda oyuncu Mehmet Karaman geçti. Son bölümlerde gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.