1911 zorlu deplasmana çıkıyor

1911 Çerkezköyspor Süper Amatör Lig’in 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya gelecek. Yarın Çorlu General Basri Saran Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Yarın ki karşılaşma için hafta başından itibaren çalışmalarına başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor da Hakan Tice cezası nedeniyle oynayamazken, yeni transferlerden Tezcan’da aldığı izin kapsamında takımını bu karşılaşmada yalnız bırakacak

1911 zorlu deplasmana çıkıyor
12 Şubat 2016 Cuma 18:24

 KARŞILAŞMA SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

Süper Amatör Lig’in 17.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Çorlu Gençlerbirliği takımı ile karşı karşıya gelecek. Yarın Çorlu General Basri Saran Stadında oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak. Gençlerbirliği karşılaşmasının önemini çok iyi bilen temsilcimiz hafta başında başladığı hazırlıklarını bugün itibariyle tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

SİTE GALİBİYETİ MORAL VERDİ

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı ligin 16.hafta karşılaşmasında evinde Sitespor takımını konuk etmişti. İlk devresi 1-1’lik skorla biten karşılaşmanın ikinci yarısında yakaladığı birkaç yüzde yüzlük gol pozisyonunu cömertçe harcayan temsilcimiz Gençağa’nın ayağından bulduğu ikinci golle sahadan 2-1’lik skorla ayrılarak haftayı üç puanla kapatarak yarın ki maç öncesi büyük moral bulmuştu.

SON DAKİKA GOLÜ İLE GALİP GELMEYİ BAŞARDI

Çorlu Gençlerbirliği takımı ise ligin 16.haftasında Aşağı Sevindiklispor ile karşı karşıya gelmişti. İlk devresi golsüz berabere tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla tamamlanırken, rakip Çorlu Gençlerbirliği takımı şans eseri uzatma dakikalarında bulduğu tek golle sahadan 1-0’lık skorla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeyi başardı.

GALİP GELEN TAKIM YOLUNA DEVAM EDECEK

Ligin ilk yarısında 1911 Çerkezköyspor ile Çorlu Gençlerbirliği arasında Mustafa Uğraş Stadında oynanan karşılaşma da iki takım oyuncuları da ellerinden geleni yaparken, müsabaka golsüz beraberlikle tamamlanmıştı. Yarın oynanacak olan karşılaşma her iki takım açısından da büyük önem arz ederken, müsabakadan galip ayrılan takım lig şampiyonluğu yolunda hedeflerine emin adımlarla devam etmiş olacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.