1911’de hoca ve iki oyuncunun bileti kesildi

Tekirdağ Süper Amatör Lig 17.hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor'a 6-1’lik skorla yenilerek ligdeki ilk yenilgisini ağır bir şekilde alan 1911 Çerkezköyspor'da Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu, orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz ve Salih İzmir takımdan gönderilen isimler oldu

1911’de hoca ve iki oyuncunun bileti kesildi
17 Şubat 2016 Çarşamba 11:12

İLK YENİLGİSİNİ AĞIR BİR ŞEKİLDE ALDI

1911 Çerkezköyspor Teknik direktörü Sefer Ekizoğlu ile Gençağa Yılmaz ve Salih İzmir takımdan gönderildi. Geçtiğimiz hafta sonu Çorlu General Basri Saran Stadında oynanan Çorlu Gençlerbirliği karşılaşmasından 6-1’lik skorla mağlubiyetle ayrılan 1911 Çerkezköyspor takımı bu yenilgiyle birlikte de ilk yenilgisini ağır bir şekilde almış oldu. Yenilginin ardından yönetim düğmeye basarak üç isim ile yollarını ayırma kararı aldı.

3 İSİM İLE YOLLAR AYRILDI

Maç sonrası kulüp tesislerinde bir toplantı yaptıkların ifade eden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Karşılaşmanın ardından hocamı ve Gençağa ile görüştük. Bugüne kadarki hizmetleri nedeniyle kendilerine teşekkür ettik ve karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Sefer Ekizoğlu ve Gençağa Yılmaz’ın yanı sıra takımda fazla forma şansı bulamayan Salih İzmir de takımdan gönderilen bir diğer isim oldu” diye konuştu.

HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

Karşılaşma hakkında da konuşan Narçın, “Maalesef bizim futbolcularımız, rakip takım oyuncuları kadar maça konsantre olamadı. Çorlu Gençlerbirliğispor’u tebrik ediyorum. Çok iyi futbol oynadılar ve haklı bir galibiyet elde ettiler. Her şeye rağmen şampiyonluk yarışından kopmadık. Biz mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Bundan sonra kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok. Biz tüm maçlarımızı kazanacağız. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.