1911’de kadro tamamlanmak üzere

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çerkezköy 1911 Spor transfer çalışmalarına devam ediyor. 1’i iç 5 de dış transfer olmak üzere toplam 6 futbolcuyla daha anlaşan temsilcimiz yeni sezon öncesi futbolcu arayışlarına devam ediyor

1911’de kadro tamamlanmak üzere
26 Temmuz 2017 Çarşamba 12:41

TARAFTARIMIZ İDDİALI BİR TAKIM İZLEYECEK
Bu hafta kulüp binasında gerçekleşen imza törenlerinde 6 oyuncu da kendilerini Çerkezköy 1911 Sporlu yapan imzaları attılar. İmza töreninde konuşan oyuncular Çerkezköy 1911 Spor’a geldikleri için mutlu olduklarını kaydederek, takımı bir üst lige çıkarmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini kaydetti. Transfer çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Çerkezköy 1911 Spor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “Geçtiğimiz hafta başlattığımız dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Teknik heyetimizin eksik gördüğü mevkilere transferlerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu sezon taraftarlarımız yaptığımız transferlerle iddialı bir takım izleyecekler. Yabancı transfer arayışımızda sürüyor. İki oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Takım kadromuz 22 kişiden oluşacak. Bu hafta sonuna kadar bu transferleri de bitirmek istiyoruz. Transferlerimizin kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
MERT AKKÜL KİMDİR?
Futbola Kasımpaşa altyapısında başlayan 25 yaşındaki oyuncu 2012 yılında Okmeydanı Fetihspor ile sözleşme imzaladı. Futbolcu daha sonra Beykozspor 1908, Avcılar Belediyespor, Hasköy, İstanbul Konyaspor, Halide Edip Adıvarspor ve Çine Madranspor’da top koşturdu.
GÜRAY GÜNDOĞDU KİMDİR?
1998 yılında Fatih Yaylaspor’da futbola başlayan tecrübeli oyuncu 12 yıl İstanbul Güngörenspor’da top koşturdu. 2011 yılında Eyüpspor’a transfer olan oyuncu daha sonra Amed Sportif, Bozüyükspor, Büyükçekmece Tepecikspor’da top koşturduktan sonra tekrar eski takımı olan İstanbul Güngörenspor’a 2014 yılında geri döndü. Bu takımda bir yıl oynadıktan sonra Çorluspor 1947’ye transfer olan Güray Gündoğlu Güngörenspor ve geçen sezonda Geredespor’da sezonu tamamladı. Tecrübeli oyuncu 2.Lig’de bir, Bölgesel Amatör Ligde 44, TFF 1.Lig’de 29, TFF 2.Lig’de 189, TFF 3.Lig’de 4 ve Türkiye kupasında dört karşılaşmaya çıktı.
HÜSEYİN DEMİR KİMDİR?
1985 Ereğli doğumlu Hüseyin Demir Erdemirspor’da 1999 yılında futbola başladı. İki sezon Karadeniz Ereğli Belediyespor’da top koşturan oyuncu 2005 yılına kadar MKE Ankaragücüspor’da forma giydi. Bir sezon Yalovaspor’da mücadele ettikten sonra tekrar MKE Ankaragücü’ne dönen tecrübeli oyuncu Fenerspor, MKE Ankaragücü, Atiker Konyaspor, Küçükköyspor’da top koşturduktan sonra 2009 yılında Lüleburgazspor’a transfer oldu. 2010 yılında Körfez İskenderunspor’a transfer olan oyuncu 2011-2012 sezonunda Ünyespor, 2012-2013 sezonunda Nazilli Belediyespor’da oynadıktan sonra Diyarbakırspor’a transfer oldu.2014 yılında Kayseri Şekerspor’a transfer olan oyuncu sırasıyla TKİ Tavşanlı Linyitspor, Zonguldak Kömürspor, Anadolu Bağcılarspor’da top koşturdu. Tecrübeli oyuncu geçen sezonda Bergama Belediyespor’da mücadele etti. Oyuncu Türkiye kupasında 11, TFF 3.Ligde 142, TFF 2.Ligde 93 ve Süper Ligde bir karşılaşmada mücadele ederken, toplam 17 gol atma başarısı gösterdi.
SALİH TOPYAY KİMDİR?
15 Temmuz 1989’da Bayburt’ta dünyaya gelen oyuncu futbola Gebze Balkanspor’da başladı. İki sezon bu takımda mücadele eden oyuncu daha sonra Sakaryaspor’a transfer oldu. 2008 yılında Gebze Sultan Orhanspor ile sözleşme imzalayan oyuncu Adapazaspor, Belediye Bingölspor, Edirnespor Gençlikspor, Kozlu Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Bornova 1881 Belediyespor, Anamur Belediyespor’da mücadele etti. Oyuncu geçtiğimiz sezon ise Altınova Belediyespor’da top koşturdu. Oyuncu Bölgesel Amatör Ligde 111, TFF 3.Ligde 10, Türkiye kupasında ise bir karşılaşmaya çıktı.
HALİM MERT KİMDİR?
1995 doğumlu genç oyuncu Halim Mert 2005 yılında Gebze Kirazspor’da futbola başlarken, 2009 yılında Gebze Balkanspor’a transfer oldu. Bu takımda 2013 yılına kadar top koşturan oyuncu üç yıl Denizlispor tecrübesi yaşadı. Kızılcabölükspor ile profesyonelliğe geçen oyuncu iki sezon bu takımda top koşturduktan sonra geçtiğimiz sezon Çayırovaspor’da futbol hayatını sürdürdü. Oyuncu U-21 Liginde 43, Bölgesel Amatör Ligde ise 10 karşılaşmaya çıktı.
MÜCAHİT GÜL KİMDİR?
Aktif futbol yaşamına 2009 yılında Babaeskispor’da başlayan 1996 doğumlu futbolcu, 2015 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra geçtiğimiz sezon başında Çerkezköy 1911 Spor’a transfer olmuştu. Temsilcimizin Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e çıkmasında büyük emeği bulunan Gül, önümüzdeki sezon da Çerkezköy 1911 Spor formasını terletecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.