1911’de şampiyonluk kadrosu güçleniyor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı 2015-2016 Sezonu için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İç ve dış transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden temsilcimiz son olarak geçtiğimiz sezon Malkaraspor forması giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökay Alpçoğay ile anlaştı

1911’de şampiyonluk kadrosu güçleniyor
23 Haziran 2015 Salı 16:41

 1911 KULÜBÜ İÇİN TER DÖKECEK

 

Süper Amatör Lige bu sezon iddialı bir şekilde giriş yapmak isteyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kulübü transfer çalışmalarına durdurak bilmiyor. Şampiyonluk için güçlü bir kadro oluşturan temsilcimiz dış transferde son olarak geçtiğimiz sezon Malkaraspor forması giyen 33 yaşındaki Orta saha oyuncusu Gökay Alpçoğay ile el sıkıştı.

 

ŞAMPİYON OLMAK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Transfer görüşmelerinde emeği geçen herkese teşekkür eden Gökay Alpçoğay, “Sadece bu lig için değil önümüzdeki dönemler içinde iddialı bir takım oluşturan 1911 Çerkezköyspor formasını giymek benim için gurur verici olacak. Yaptığım görüşmelerde başarıya aç bir takıma geldiğim için çok mutluyum ve bu sezonu şampiyon olarak tamamlayarak BAL ligine çıkmak adına tüm arkadaşlarımla birlikte büyük bir mücadele örneği sergileyeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

BU SENE LİGİN EN İDDİALI TAKIMI OLACAĞIZ

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise, yaptığı açıklamada, “Her zaman söylediğimiz gibi bu sezon tek hedefimiz var oda şampiyonluktur. Başarıyı isteyen ve arzulayan bir Çerkezköy halkı var. Bizlerde bu doğrultuda elimizden geleni yaparak en iyi şekilde şampiyonluk kadrosunu oluşturmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın hepsi birbirinden değerli ve kendi alanlarında başarılı birer oyuncular. Hepsine sonuna kadar güveniyoruz ve bu sene ligin en iddialı takımı olacağız” ifadelerini kullandı.

 

SON OLARAK MALKARASPOR TAKIMINDA OYNADI

 

Geçtiğimiz sezon Malkaraspor formasını terleten orta saha oyuncusu Gökay Alpçoğay, ilk olarak 2000-2003 yıllarında İçelyolspor takımında top koşturdu. Alpçoğay daha sonra sırasıyla 2004-2006 Kayseri Şekerspor, 2007-2008 Yalovaspor, 2008 Bulancakspor, 2009 Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, 2009 Kozan Belediyespor, 2010 Çiftlikköy Belediyespo, 2001-2012 Armutlu Belediyespor, 2013 Ergene Velimeşespor ve son olarak 2014 yılında Malkaraspor takımında futbol hayatına devam etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.