1911’den 2 takviye daha

Çerkezköy 1911 Spor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’un ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sefa Turan ve Muhammed Emin Yamağ’la sezon sonuna kadar anlaşan temsilcimiz, bir ya da iki oyuncuyu daha kadrosuna katarak transfer defterini kapatacak.

1911’den 2 takviye daha
03 Ocak 2018 Çarşamba 14:28

1 YA DA 2 OYUNCUYLA DAHA ANLAŞILACAK
Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Çerkezköy 1911 Spor Kulüp Başkanı Uğur Erem, “Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde sol açık ve santrafor transferlerimizi bitirdik. İki transferinde kulübümüze hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Önümüzdeki günlerde bir ya da iki oyuncu ile sözleşme imzalayacağız. İkinci devrenin çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyoruz. İki hazırlık maçı yaparak ligin ikinci devresine iddialı girmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
SÖZLEŞME İMZALANDI
Konuşmaların ardından genç oyuncular Sefa Turhan ve Muhammed Emin Yamağ kendilerini Çerkezköy 1911 Spor’a bağlayan imzaları attılar. Transferden dolayı mutlu olduklarını kaydeden iki oyuncu da Çerkezköy 1911 Spor’u başarıya ulaştırmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydettiler.
MUHAMMED EMİN YAMAĞ KİMDİR?
10 Mart 1996 tarihinde Gebze’de dünyaya gelen Muhammed Emin Yamağ 2007 yılında Mustafa Kemalpaşaspor’da futbola başladı. Daha sonra 2009 yılında Medipol Başakşehirspor’un alt yapısına transfer olan genç oyuncu beş yıl bu top koşturduktan sonra profesyonelliğe geçerek Sultanbeyli Belediyespor’a transfer oldu. Bir yıl bu takımın formasını terleten oyuncu son olarak Arsinspor’a transfer oldu. U-21 Liginde 21, Türkiye Kupasında 2, TFF 3.Lig’de 4, Bölgesel Amatör Ligde ise 25 maça çıkan oyuncu bir gol atma başarısı gösterdi.
SEFA TURHAN KİMDİR?
7 Mart 1992’de Çorum’da dünyaya gelen santrafor Sefa Turhan 2004 yılında Batı Trakya Türklerispor’da futbol hayatına başladı. 7 yıl bu takımda top koşturan golcü oyuncu 2012 yılında İstanbulspor’a transfer oldu. Bir yıl bu takımda görev aldıktan sonra eski kulübü Trakya Türklerispor’a geri dönen oyuncu sırasıyla İstanbulspor, Büyükçekmece Tepecikspor, İstanbulspor, Yenibosnaspor ve Vefaspor’un formalarını giydi. 2016 yılında Aliağa Belediyespor’a transfer olan oyuncu daha sonra Fatsa Belediyespor’a geçti. Oyuncu ligin ilk devresinde Sökespor forması giydi. U-21 Liginde 29, Türkiye kupasında 2, TFF 3.Ligde 2, TFF 2.Ligde 1 ve Bölgesel Amatör Ligde 84 karşılaşmaya çıkan oyuncu rakip filelere 32 kez havalandırdı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.