1911’den 5 takviye daha

Çerkezköy 1911 Spor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 2017 – 2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz 5 futbolcuyla daha anlaşarak kadrosunu güçlendirdi

1911’den 5 takviye daha
14 Ağustos 2017 Pazartesi 16:37

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
 
Yeni sezon hazırlıklarına günde çift idmanla Mustafa Hikmet Uğraş Stadı’nda devam eden temsilcimiz, 5 yeni transfere daha imza atarak kadrosunu güçlendirdi.
 
GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK
 
Ünal Kurtuluş, Burak Çınar, Ömer Korkmaz, Furkan Koçak ve Deniz Güneş’le sözleşme imzalayan temsilcimiz hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy 1911 Spor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, ‘’2017-2018 sezonu hazırlıklarımızı günde çift antrenmanla sürdürüyoruz. Yeni sezonun ilk etap çalışmasını 14 Ağustos’ta sona erdireceğiz. Oyuncularımız bir günlük izin yaptıktan sonra ikinci etap çalışmaları başlayacak. Takım olarak ikinci etap çalışmaları için Kartepe’ye gideceğiz. Burada yeni sezon öncesi eksiklerimizi görme açısından hazırlık maçlarına çıkacağız. Bugün teknik heyetimizin raporu doğrultusunda beş oyuncu ile sözleşme imzaladık. Genç oyuncularımızın azmi takımımızın gücüne güç katacaktır. Bu transferlerin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
BURAK ÇINAR KİMDİR ?
 
1994 yılında Karaman’da doğdu. Sırasıyla Karaman Belediyespor, Konya Anadolu Selçukluspor, Atiker Konyaspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Sandıklıspor, Akşehirspor’da forma giydi. Stoper mevkiinde görev yapıyor.
 
DENİZ GÜNEŞ KİMDİR?
 
1994’te Çerkezköy’de doğdu. Sırasıyla Çiğli Belediyespor, Dumlupınar Üniversitesispor, Çukurköyspor, Kütahyaspor, Güzeltepe Gençlikspor’da forma giydi. Orta sahada görev yapıyor.
 
ÜNAL KURTULUŞ KİMDİR?
 
1997’de Almanya’da dünyaya geldi. Sırasıyla Lünen Brambauer, İstanbulspor, Afjet Afyonspor’da  forma giydi. Sağ bekte mevkiinde görev yapıyor.
 
ÖMER KORKMAZ KİMDİR?
 
1998 yılında doğdu. Sırasıyla Saray Belediyespor, 1461 Karadenizspor, Çorluspor 1947, Kapaklı Sitespor’da forma giydi. Orta sahada görev yapıyor.
 
FURKAN KOÇAK KİMDİR?
 
1999’da dünyaya geldi. Sırasıyla Kızılpınarspor, Çerkezköyspor, Kapaklı Sitespor’da forma giydi. Sağ ve sol açık mevkiinde görev yapıyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.