1911’den kaleye takviye

Çerkezköy 1911 Spor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mert Eren’i transfer etti. 28 yaşındaki kalecinin takıma dahil edilmesinin ardından gözler, santrafor ve forvet arkası pozisyonlara yapılacak takviyelere çevrildi

1911’den kaleye takviye
31 Temmuz 2017 Pazartesi 11:31

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İmza töreninde konuşan Çerkezköy 1911 Spor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “Yeni transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.  Sedat Çolak’ın ardından ikinci kalecimiz Mert Eren’i transfer ettik. Önümüzdeki günlerde üçüncü bir kaleci transferi yapacağız” dedi.
ANLAŞMA SAĞLANDI
Geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor’un başarısında büyük pay sahibi olan orta saha oyuncusu Patrick Etoga Atchom ile anlaştıkları müjdesini veren Çolakoğlu “ Türkiye’de Fethiyespor, Muğlaspor ve geçen sezonda Ergene Velimeşespor’da başarılı bir sezon geçiren ön libero Patrick Etoga Atchom ile anlaşma sağladık. Oyuncu ile Pazartesi günü kulüp binasında sözleşme imzalayacağız. Santrafor ve forvet arkası transfer çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. İç transferde ise geçen yıl kadroda bulanan iki oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
MERT EREN KİMDİR?
16 Ocak 1989’da Tekirdağ’da doğan tecrübeli kaleci futbola Tekirdağspor’da başladı. 4 sene bu takımda futbol oynadıktan sonra Zeytinburnuspor’a transfer olan Mert Eren altı yıllık tecrübenin ardından 2011 yılında Menemen Belediyespor’a transfer oldu. 2013 yılında Turanspor ile anlaşan kaleci bir sezon sonra eski takımı Tekirdağspor’a döndü. 2015 yılında Ergene Velimeşespor ile anlaşan kaleci Nilüfer Erdemli Sportif Hizmetlerinde top koşturduktan sonra geçen yıl sezonu Çorlu 1947’de tamamlamıştı. Tecrübeli kaleci TFF 3.Ligde 70, TFF 2.Ligde 28, Bölgesel Amatör Ligde 64 ve Türkiye kupasında dört karşılaşmaya çıktı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.