2. Amatör lig’de ikinci hafta tamamlandı

Tekirdağ 2. Amatör Lig’de ikinci hafta oynanan 3 karşılaşma ile sona erdi. Yaşar Doğuspor, Kapaklı Kartalspor’a mağlup olurken, Karaağaç Köyüspor kendi evinde Güngörmezspor’u mağlup etmesini bildi.

2. Amatör lig’de ikinci hafta tamamlandı
26 Şubat 2015 Perşembe 18:49

 KAPAKLI EKİBİ İLK GALİBİYETİNİ ALDI

2. Amatör lig’in ikinci haftası oynanan Kapaklı Kartalspor-Samsunlular Yaşar Doğu Spor, Çerkezköy Doğanspor-Büyük Yoncalıspor, Karaağaç Köyüspor-Güngörmezspor maçları ile sona erdi. Deplasmanda Kapaklı Kartalspor’a konuk olan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Kapaklı ekibine mağlup oldu. Kapaklı Kartalspor oyuna etkili ve kontrollü şekilde başlarken bulduğu golle karşılaşmada 1-0  öne geçti. Golün ardından etkili oyununa devam eden Kapaklı ekibi maçta 2-0 öne geçerken, Yaşar Doğu Spor Kulübü , geliştirdiği etkili bir pozisyonda skoru 2-1’e getirdi. Mücadelenin 90 dakikası Kapaklı Kartalspor’un 3-1’lik skoruyla sona ererken, Kapaklı ekibi ilk galibiyetini almış oldu.

RAKİBİNİ 5-0’LIK SKORLA GEÇTİ

2. haftanın bir diğer maçı ise Karaağaçspor ile Güngörmez arasında oynandı. Karaağaçspor rakibi karşısında çok iyi bir oyunla galip geldi. Rakibi 5-0 gibi farklı skorla mağlup eden Karaağaçspor puanını 6’ya yükseltti. Ligin 3. Haftasında sahasında Doğanspor ile karşılaşacak olan Karaağaç Köyü Spor bu maçın hazırlıklarına hafta başında başlarken, Karaağaç temsilcisinde hedef 3 puan alarak zirve mücadelesine devam etmek.

BÜYÜKYONCALI ETKİLİ OYUNUNU 3 PUANLA SÜSLEDİ

2.Amatör Lig’de ki temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor sahasında Büyük Yoncalıspor ile karşılaştı. İlk yarısı çok çekişmeli geçen mücadelenin başında temsilcimiz 1-0 öne geçti. İlk devreyi 1-0 önde kapatan temsilcimiz ikinci yarıya da istediği gibi başladı. Sonrasında oyunun kontrolünü ele geçiren Büyük Yoncalıspor skora eşitliği getiren golü buldu. Mücadelenin son dakikalarında 2-1 öne geçen konuk ekip 3 puan alan taraf oldu.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.