2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi

Çerkezköy Doğan Spor 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Önemli kararların alındığı genel kurulda tüzük değişikliğine gidilirken yeni sezon için görev dağılımı yapıldı

 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi
06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:24

 YÖNETİM KURULU 5'TEN 15'E ÇIKARILDI

Çerkezköy Doğan Spor dün 3 Temmuz Cuma günü saat 17.00’da kulüp lokal binasında toplanarak 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurul sonrası görev dağılımına gidilerek yeni sezon çerçevesinde planlamalar yapıldı. Transferden kulüp bütçesine kadar önemli konuların masaya yatırıldığı genel kurulda tüzük değişikliğine de gidilerek yönetim kurulu sayısı 5’ten 15’e çıkarıldı.

YENİ YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI

Çerkezköy Doğan Spor Kulübü lokal binasında gerçekleştirdiği kurulda, Başkanlığa yeniden Kazım Asbaş seçilirken Başkan Yardımcılığına Aktaş Güler ve Süleyman Ak seçildi. Tüzük değişikliği ile yönetim kurulu 15’e çıkarılırken Futbol Şube Sorumlusu Sabri Asbaş, Kulüp Müdürü Aydın Darcan, Genel Kaptan Aykut Akar, Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Hızlı, Basın Sözcüsü Murat Akay oldu. Reklam ve Pazarlama sorumluluğunu Erkan Kaşarcı üstlenirken Mehmet Toz Basketbol, Erdal Aras Güreş, İsmail Aran Voleybol dallarından oluşan salon sporlarının sorumluluğunu üstlendi. Kulüp Maliye Sorumlusu ise Nevzat Kumru oldu. Ercan Çorbacı ve Gültekin Çoban 15 kişilik yönetim kurulunda üye sıfatıyla yer aldı.

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

Çerkezköy Doğan Spor gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurulunda önemli kararlar aldı. Yeni seçilen kulüp yönetimi alt yapıya daha fazla önem vererek Çerkezköy ve civarında yaşayan genç yaştaki çocukları futbola kazandırmak ve yeni yıldızlar keşfetmek için yoğun çaba sarf edecek. Alınan ilk kararlar arasında genel bütçe ve gider tablolar hazırlandıktan sonra yeni sezon için sportif hedefler doğrultusunda futbol a takımı oyuncuları kadrosu belirlenecek.  

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.