Abban sporcuları ağırladı

Türkiye Taekwonda Federasyonu tarafından düzenlenen, Gençler Milli Takım Seçme müsabakalarından Türkiye ikincisi olan Kübra Kepenek ve Gülsüm Ügey Gençbayraktar Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti.

Abban sporcuları ağırladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Ağustos 2019 Salı 12:15

TEAEKWONDUCULAR KADER MAÇINA ÇIKACAK  
Ziyarette sporcuların antrenörü Bilal Güzel ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar da yer aldı. Ziyarette konuşan 63 Kilo genç Kızlar Türkiye Şampiyonu Kübra Kepenek ve +68 Kiloda Türkiye şampiyonu olan Gülsüm Ügey Gençbayraktar’ın Antrenörü Milli Antrenör Bilal Güzel “İki sporcumuz da çok güzel maçlar çıkardı. Ancak son final maçında rakipleri ile berabere kaldıkları için milli takım seçmelerinde son karşılaştıkları rakipleri ile yeniden maç yapacaklar. Rakiplerini yendikleri takdirde Avrupa Şampiyonası’na katılabilecekler” dedi.
“GURURLANIYORUZ”
Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ise, “İlçemizden başarılı sporcuların çıkması bizleri son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor” dedi. Özellikle taekwonda dalında Çerkezköylü sporcuların son yıllarda Türkiye şampiyonluğu, Avrupa ikinciliği gibi çok önemli dereceler yaptıklarını bu başarılardan da gurur duyduklarını söyleyen Kocaçınar sporcuların yeniden katılacakları Milli Takım Seçmelerinde başarılı olacaklarına ve Avrupa’da Milli olarak ülkemizi ve Çerkezköy’ü temsil edeceklerine inandığını söyledi.
“SON YILLARDA ÇERKEZKÖY’DEN BAŞARILI SPORCULAR ÇIKTI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da başarılı sporcuların Avrupa’ya gideceklerine inandığını belirterek “Özellikle son yıllarda taekwondo sporunda Çerkezköy’den çok başarılı sporcular çıktı. Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Her zaman sporcuların yanındayız” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.