Akay: Spor alanlarının sayısını da artırma gayreti içindeyiz

Çanakkale Eceabat’ta düzenlenen Türkiye Profesyonel Kickboks Şampiyonası’nda dereceye giren Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcuları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Akay: Spor alanlarının sayısını da artırma gayreti içindeyiz
26 Mart 2018 Pazartesi 13:13

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER
22- 24 Aralık tarihlerinde Çanakkale Eceabat’ta düzenlenen Türkiye Profesyonel Kickboks Şampiyonası’na katılan Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcularından Mertcan Solgül 64,5 kiloda Türkiye 2’ncisi olurken; İbrahim Taşkıran da 69 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu. Başarılı sporcular kulüp antrenörü Oğuz Güzel ile birlikte Başkan Akay’ı makamında ziyaret etti.
ULUSLAR ARASI ŞAMPİYONADA ÇERKEZKÖY’Ü TEMSİL EDECEKLER
Desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Kulüp Antrenörü Oğuz Güzel, “Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak 5 – 8 Nisan tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kickboks Şampiyonası’nda 6 sporcumuz ile Çerkezköy’ümüzü temsil edeceğiz. Turnuvada kulübümüz sporcuları İbrahim Taşkıran, Mertcan Solgül, Aleyna Sude Akdağ, Ercan Şen ve Tolga Demir madalya mücadelesi verecek” dedi.
SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Çerkezköy Belediyesi olarak sporun tüm branşlarında sporcularımıza ve kulüplerimize destek olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Akay, “Bu desteklerimizin yanı sıra kentimizdeki spor alanlarının sayısını da artırma gayreti içindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya olan desteklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.