Antrenman sonunda yaş pasta sürprizi

Yaklaşık iki hafta önce yeni sezon hazırlıklarına başlayan Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı oyuncuları ve teknik kadro, tesislerde yapılan antrenman sonunda Malkaraspor takımından transfer edilen sol bek oyuncusu Hayrettin Aydın’ın doğum gününü kutladı

Antrenman sonunda yaş pasta sürprizi
23 Ağustos 2015 Pazar 13:24

 ÇALIŞMALAR TAM KADRO DEVAM EDİYOR

2015-2016 Süper Amatör ligine iddialı bir şekilde başlamak isteyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaklaşık iki hafta önce yeni sezon hazırlıklarına başlayan 1911 Çerkezköyspor takımı izinli olan Emrah Çilingir ve Oğuz Kaptan’ın da takıma dahil olmasıyla tam kadro antrenmanlara devam ediyor.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Düz koşu ve serbest çalışma ile antrenmanlara başlayan temsilcimiz daha sonra Büyükyoncalı'da bulunan Bozoba piknik alanında ve İkiz göllerde çalışmalarına devam etti. Tesislerin yanında bulunan halı sahada hazırlıklarına devam eden 1911 Çerkezköyspor takımı antrenman sonunda da Malkaraspor takımından transfer edilen sol bek oyuncusu Hayrettin Aydın’ın doğum gününü kutladı.

GENÇ OYUNCUYU MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Çalışmaları izlemek üzere tesislere gelen Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş ile yönetimde yer alan Necmettin Çınar ve Doğan Eker’in yanı sıra Cad-Deliler taraftar grubu lideri Erkan Kuru da, Hayrettin Aydın için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasında genç oyuncuyu yalnız bırakmadılar.

ÇALIŞMALARDA HIRSLI OLMALARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Antrenman sonunda düzenlenen kutlama kapsamında genç oyuncunun takım arkadaşları un ve yumurta olmadığını belirterek Hayrettin Aydın’ın başından su dökerek doğum gününü neşeli bir şekilde kutladılar. 1911 Çerkezköyspor takımı Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, yaptığı açıklamada, “Çalışmalara başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen takımımız çabuk kaynaştı ve çok güzel bir görüntü çiziyorlar. Her zaman söylediğimiz gibi lige iddialı başlayacağız ve bu yolda da oyuncularımızın güzel şekilde anlaşmaları ve çalışmalarda hırslı olmaları hepimizi mutlu ediyor. Doğum günü olan Hayrettin kardeşimiz içinde küçük bir sürpriz yaparak kendisini mutlu etmek istedik” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.