Avrupa 3’üncüsü, Başkan Akay’ı ziyaret etti

Antalya’da gerçekleştirilen 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonasına katılarak Avrupa 3’üncüsü olma başarısını elde eden Senanur Kepenek ile Çerkezköy’ün başarılı sporcusu Kübra Kepenek Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Avrupa 3’üncüsü, Başkan Akay’ı ziyaret etti
27 Şubat 2017 Pazartesi 10:32

ART ARDA 3 KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTU
Antalya’nın Belek İlçesi’nde 46 ülkeden gelen 150 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonası’nda Çerkezköylü sporcu Senanur Kepenek 29 kiloda mücadele ederek Avrupa 3’üncüsü olma başarısını elde etti. Aynı şampiyona da 42 kiloda mücadele eden ve geçtiğimiz yıl art arda üç kez Türkiye Şampiyonu olan Milli Sporcu Kübra Kepenek, Rus sporcu ile başa baş bir mücadele sergilemesine rağmen Şampiyonadan elendi.
BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER
Antalya’daki Şampiyonanın ardından sporcularla birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel bir hayli heyecanlı ve bir o kadar da çetin geçen 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonasında Senanur Kepenek’in Avrupa 3’üncüsü olarak Milli Sporcu olmaya hak kazandığını ifade ederek Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
BAŞKAN AKAY SENANUR KEPENEK’İ ÖDÜLLENDİRDİ
Milli Sporcular Senanur ve Kübra Kepenek’e inancının tam olduğunu belirten Başkan Akay, “Çerkezköy’e bu gururu yaşatan başarılı sporcularımız Senanur ve Kübra kızımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ben inanıyorum ki bu azim ve başarı ile kendilerinden daha çok rekor ve madalyalar göreceğiz. Çerkezköy Belediyesi olarak tüm sporcularımızın yanında olduğumuz gibi bu kızlarımızın da her zaman yanındayız” açıklamasında bulundu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra Avrupa 3’üncülüğü elde eden Senanur Kepenek’i altın ile ödüllendirdi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.