B. Yoncalı şampiyonluğa yakın

Tekirdağ Amatör 2. Lig ekipleri Samsunlular Yaşar Doğu Spor ile Büyük Yoncalı Spor 10 Mayıs Pazar günü Veliköy stadında karşı karşıya geldi. Saat14.00’da başlayan karşılaşmayı 4-0 yenen Büyük Yoncalı Spor şampiyonluk için geri sayıma başlamış oldu

B. Yoncalı şampiyonluğa yakın
12 Mayıs 2015 Salı 17:07

 GERİ SAYIM BAŞLADI

Tekirdağ Amatör 2. Lig ekiplerinden Büyük Yoncalı Spor sezonun ilk maçından itibaren rakiplerine karşı üstün futbolu ve uzun süren yenilmezlik serisiyle adeta ligin zirvesine demir attı. Çerkezköy Doğan Spor haricinde yenilgisi ve puan kaybı bulunmayan Büyük Yoncalı Spor, Samsunlular Yaşar Doğu Spor deplasmanından 4-0’lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 30 çıkartarak şampiyonluk için geri sayım başlamış oldu.

İLK ON BİRLER

Ev sahibi konumunda maça çıkan Samsunlular Yaşar Doğu Spor kırmızı ağırlıklı bir forma ile sahada yerini alırken ilk on birinde; Emre Bilgin, Engin Akyol, Kemal Kaş, Muhsin Doksoy, Aykut Eren, Hakan Doksoy, Murat Dursun, Barış Akyol, Hakan Dursun, Orhan Atmaca, Mahmut Öztürk yer aldı. Deplasman Ekibi Büyük Yoncalı Spor ise sarı siyah formalarıyla müsabakaya başlarken; Tugay Baltalı, Ersan Durmuş, Hakan Aydın, Fırat Görgücü, Semih Çelik, Ferhat Şener, Hüseyin Namaz, İlker Karaş, Türker Elbelli, Mesut Uçar, Ahmet Küçüköğretmen ilk on biriyle sahada yerini aldı.

GOLLER İKİNCİ YARI GELDİ

Karşılaşma sıcak havanında etkisiyle durgun başladı. Samsunlular Yaşar Doğu Spor oyunu kendi sahasında kabullenirken Büyük Yoncalı Spor rakip takımın hatalarını değerlendiremedi ve ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi. İkinci yarının başından itibaren rakibini ciddiye alarak sürdüren Büyük Yoncalı Spor Türker’in iki, Ahmet ve Fırat’ın birer golü ile karşılaşmayı 4-0’lık skorla kazandı. Büyük Yoncalı Spor aldığı bu galibiyetle en yakın takipçisi olan Çerkezköy Doğan Spor ile puan farkını korudu ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu.

SON MAÇ GÜNGÖRMEZ İLE OYNANACAK

Tekirdağ Amatör 2.liginde lider Büyük Yoncalı kendi sahasında ligin vasat ekibi Güngörmez spor ile oynayacak. Ligin vasat ekibi Güngörmez Spor’un hiç galibiyeti yok ve aldığı ceza sebebiyle -3 puanla ligin son sırasında bulunuyor. 17 Mayıs saat14.00’da Saray stadında oynanacak karşılaşma sonrasında Büyük Yoncalı Spor’un şampiyonluğunu ilan etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.