Bahadır ile yollarını ayıran 1911 yeniden İsmail ile anlaştı

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımında top koşturan Bahadır Aydınoğlu, bu sezon içinde yeniden anlaşma sağlamış ancak çıkan pürüzler sonucu karşılıklı şekilde anlaşmaya vararak takımdan ayrıldı. Bahadır Aydınoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından geçtiğimiz sezon 1911 forması giyen İsmail İnan yeniden yuvaya döndü

Bahadır ile yollarını ayıran 1911 yeniden İsmail ile anlaştı
04 Ağustos 2015 Salı 18:03

 BUNDAN SONRA Kİ FUTBOL HAYATINDA BAŞARILAR DİLEDİ

2015-2016 sezonu öncesinde yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımında başarılı oyuncu Bahadır Aydınoğlu ile yollar ayrıldı. Konu hakkında açıklama yapan kulüp Başkanı Murat Narçın, “Bahadır Aydınoğlu geçen sene de takımımız da yer almış ve birçok maçta takımı sırtlayan isimlerin başında gelmişti. Bu sezonda takımımızda yer alacaktı ama yaptığımız görüşme sonucunda karşılıkla anlaşmaya vardık ve takımdan ayrıldı. Kendisine bundan sonraki yaşantısında ve futbol hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

KENDİSİ İÇİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

2015-2016 sezonu için transfer defterini kapatan 1911 Çerkezköyspor takımı Bahadır Aydınoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından geçtiğimiz sezon takımda yer alan defans oyuncusu İsmail İnan ile yeniden anlaşma sağladı. Transferinin kendisi ve takımı adına hayırlı olması temennisinde bulunan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “İsmail kardeşimiz hem oyunu hem de kişiliğiyle takdir ettiğimiz bir oyuncudur. Geçen sene olduğu gibi bu senede üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz” dedi.

BİR ÜST LİGE ÇIKMAK ADINA ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Yeniden 1911 Çerkezköyspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden İsmail İnan, “yeniden takımla anlaşma sağlamamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böylesine başarılı isimlerin yer aldığı bir takımda yeniden görev almak benim için gurur verici olacak. Bu sene elimizden gelenin en iyisini yaparak takımımızı bir üst lige çıkaracağız ve bundan da kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.