Bahçekapılı, Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor

Türkiye Şampiyonasına hazırlık olarak yapılan ve ikincisi Silivri’de düzenlenen Geleneksel Karizma Bilardo Trakya Şampiyonası’na katılan Çerkezköy’ün başarılı bilardo sporcularından Süleyman Bahçekapılı, Şampiyona’da yükseldiği final müsabakasında rakibine 37-40 kaybederek Geleneksel Karizma Bilardo Trakya Şampiyonası’nı ikinci tamamladı

Bahçekapılı, Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor
15 Aralık 2015 Salı 17:08

EDİRNE’DE ÇEYREK FİNAL, SİLİVRİ’DE İKİNCİLİK

Çerkezköy’ün başarılı bilardo sporcularından Süleyman Bahçekapılı Türkiye Şampiyonasına hazırlık olan yapılan ve 32 sporcunun katıldığı Geleneksel Karizma Bilardo Trakya Şampiyonası’nın Silivri ayağında yükseldiği final etabını 37 – 40 kaybederek Şampiyona’yı ikinci olarak tamamladı. Bahçekapılı, Şampiyona’nın ilk ayağı olarak Edirne’de düzenlenen organizasyona da katılıp burada çeyrek finale kadar yükselmişti.

ÜÇÜNCÜ ETAP LÜLEBURGAZ’DA

İlk iki etabı Edirne ve Silivri’de gerçekleştirilen Trakya Şampiyonaları’nı tamamlayan Bahçekapılı, önümüzdeki günlerde düzenlenecek ve Şampiyona’nın üçüncü ayağı olan Lüleburgaz etabından da derece ile dönüp Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına devam etmek istiyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.