Balkan Şampiyonu Akay’ı ziyaret etti

3-5 Haziran tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen 3. Açık Balkan Wushu (Kun-fu) Şampiyonası'nda milli forma ile mücadele ederek +35 Büyükler Kategorisi'nde şampiyon olan Çerkezköylü sporcu Ferdi Doğan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Balkan Şampiyonu Akay’ı ziyaret etti
13 Haziran 2016 Pazartesi 16:43

BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

 

Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda 3-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 3. Açık Balkan Wushu (Kun-fu) Şampiyonasında Çerkezköylü sporcu Ferdi Doğan Balkan Şampiyonu oldu. Şampiyonanın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden milli sporcu bir sonraki hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu belirterek “Düzenlenen şampiyonada 11 ülke ve toplam 600 sporcu vardı. Katılan sporcular çok güçlü rakiplerdi. Şampiyonaya katılmadan önce böyle bir başarı elde edeceğimi hayal etmiyordum ama rakiplerimi mağlup ederek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardım. Türk Bayrağımızı göndere çekmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşadık” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN BAŞARILARINIZLA GURULANIYORUZ

 

Elde edilen bu başarı ile gururlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’den her branşta yetenekli sporcuların yetiştiğini belirterek “Umuyoruz ki sporcularımız bundan sonra katılacakları her müsabakada Çerkezköyümüzü daha da güzel temsil edecekler. Bizler inanıyoruz ve sizlere güveniyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin istiyoruz. Elde etmiş olduğunuz bu başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz” diyerek milli sporcu Ferdi Doğan’a başarılarının devamını diledi.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.