“Başarılar bizi gururlandırıyor” ​

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Türkiye 2’ncisi olan Beyza Duman, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

“Başarılar bizi gururlandırıyor” ​
10 Mayıs 2019 Cuma 15:26

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Başarılı Taekwondocu Beyza Duman, Antrenörü Mustafa Kılıç ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 03-05 Mayıs 2019 tarihleri arasında 206 sporcunun katılımı ile Düzce’de 18 Temmuz Spor Salonu’nda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Beyza Duman’ın Çerkezköy’ü temsil ettiğini kaydeden Antrenör Kılıç, “Kızımız şampiyonayı Türkiye 2’ncisi olarak tamamladı. Şimdi önümüzde Avrupa ve Dünya Şampiyonaları var. Bu turnuvalara katılmak ve iyi bir derece alabilmek için çok çalışacağız” diye konuştu.  

SPORCULARIMIZIN BAŞARILARIYLA GURURLANIYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, elde ettiği büyük başarıdan dolayı da Beyza Duman ve Antrenörü Mustafa Kılıç’ı tebrik etti. Çerkezköy Belediyesinin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu kaydeden Başkan Akay, “Beyza gibi çocuklarımızın çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılar bizi gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bu vesile ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcularımıza desteklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.