Başarılar ile gurur duyuyoruz

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale’de yapılan Marmara Bölge U-18 Kız Basketbol Turnuvası’na katılarak, Marmara Bölge 3’üncülüğü elde eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı sporcuları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başarılar ile gurur duyuyoruz
03 Nisan 2018 Salı 18:23

HEDEF İLK 4’E GİRMEK
Ayrıca Kütahya’da düzenlenen U-16 Marmara Bölge Şampiyonası’nda şampiyon olarak Bursa’da yapılacak olan Anadolu Bölgeler Arası Basketbol Turnuvası’na katılmaya hak kazanan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü U-16 Kız Basketbol Takımı da ziyarete katılarak, desteklerinden dolayı Başkan Akay’a teşekkür ederek, Bursa’da Salı günü başlayacak olan turnuvada hedeflerinin ilk 4 arasına girerek, Çerkezköy’e madalya getirmek olduğunu kaydettiler.
55 KIZ BASKETBOLCUMUZ OLDU
Kulüp Başkanı Nedim Yılancı, Basketbol Antrenörü Ercan Çete, Kulüp Yöneticisi Ahmet Sarı ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı oyuncuları, şuanda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın destek ve katkıları ile kulüpte 55 tane kız sporcu olduğunu belirterek, hedeflerinin önümüzdeki yıl Bölgesel Lig’de mücadele etmek olduğunu kaydettiler.
BAŞARILAR DİLEDİ
Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı’nın elde ettiği başarılar ile gurur duyduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Akay, genç kızların Bölgesel Lig’de oynama isteğine de sıcak bakarak, “Bir fizibilite çalışması yapalım, bakalım. Neden olmasın?” dedi ve Bursa’da yapılacak olan Anadolu Bölgeler Arası Basketbol Turnuvası’nda mücadele edecek sporculara başarılar diledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.