Başarılarını Muhammed Eray’a armağan ettiler

Çerkezköy Doğan Spor minikleri, Beşiktaş’ın İstanbul’da düzenlediği ve Türkiye genelinde kulüp alt yapılarının katıldığı turnuvada final’in kıyısından döndü. Doğan Spor minikler başarısını, geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybeden 11 yaşındaki kulüp arkadaşları Muhammed Eray Şahin’e armağan ettiler

Başarılarını Muhammed Eray’a armağan ettiler
25 Ağustos 2015 Salı 17:30

 FİNALİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜLER

İlçemiz amatör kulüplerinden Çerkezköy Doğan Spor, Beşiktaş’ın her yıl Türkiye’nin dört bir yanından kulüp alt yapılarını davet ederek düzenlediği turnuvada boy gösterdi. Türkiye’nin en büyük camialarından birisi olan Beşiktaş, düzenlediği bu turnuva ile her yıl alt yapı kadrosuna yetenekli çocukları katarak ilerleyen yıllarda bu futbolcuları Türk Futboluna kazandırıyor. Beşiktaş’ın davet listesinde bu yıl bölgemizi temsil etmek adına Çerkezköy Doğan Spor Kulübü 2005-2006-2007 doğumlu minik alt yapı oyuncuları da davet edildi. Pazar günü yeşil sahada Türkiye’nin dört bir yanından gelen zorlu rakiplere karşı müthiş bir mücadele ortaya koyan Çerkezköy Doğan Spor minikleri, finalin eşiğinden döndüler. Minik futbolcular, elde ettikleri başarılarını geçirdiği burun eti ameliyatı sonucu 11 yaşında hayatını kaybeden ve turnuvanın oynandığı gün cenazesi defnedilen kulüp takım arkadaşları Muhammed Eray Şahin’e armağan ettiler.

ZORLU RAKİPLERLE KARŞILAŞTILAR

Beşiktaş’ın Türkiye genelindeki kulüplerin alt yapılarını davet ederek düzenlediği turnuvada, Çerkezköy Doğan Spor ilk gurup maçında Lüleburgaz’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı ve turnuvaya galibiyetle başladı. Guruptaki ikinci maçında ise gol atamasa da gol yemeyen Çerkezköy Doğan Spor U11 minikleri, son gurup karşılaşmasında Manisa Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilmesine rağmen guruptan çıkmayı başardı. Turnuvada Çeyrek Finalde güçlü başkent temsilcisi Ankara Yenikent’i deviren Çerkezköy Doğan Spor’un U11 minikleri, İnegöl Kafkas’a 2-0 yenilerek Beşiktaş ile final oynamanın eşiğinden dönmüş oldu.

SEVİNÇ DEĞİL SESSİZLİK HAKİMDİ

Çerkezköy Doğan Spor U11 alt yapı takımı Sercan Sönmez yönetiminde büyük bir başarıya imza atarak bölgemizi böylesi bir turnuvada en iyi şekilde temsil etmiş oldu. Fakat büyük başarının sonunda sevinç değil sessizlik hakimdi. Çünkü Çerkezköy Doğan Spor U11 takımı oyuncularının takım arkadaşı Muhammed Eray Şahin, turnuvanın oynandığı gün Çerkezköy’de cenaze töreni vardı. Takım arkadaşlarının hayatını kaybettiğinden habersiz olan Çerkezköy Doğan Spor’un minik futbolcuları, sahada takım arkadaşları Muhammed Eray Şahin için mücadele ettiklerini söylediler.

MUHAMMED ERAY’A HEDİYE ETTİLER

Çerkezköy Doğan Spor U11 takımı oyuncuları, hayat 11 yaşında gözlerini yuman takım arkadaşları Muhammed Eray Şahin’in cenaze töreninde yer alamadı ama Muhammed Eray Şahin’in gönül verdiği Beşiktaş’ın düzenlediği turnuvada sonuna kadar mücadele etti. Çerkezköy Doğan Spor U11 takımı, Muhammed Eray Şahin’e son yolculuğuna uğurlanırken turnuvada elde edilen başarıyla ellerinden gelen en büyük hediyeyi armağan etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.