Başarılı sporcu ödüllendirildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen NAC İnternational Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği 1’incilik ile ilçenin gurur kaynağı olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Furkan Memiş’i 7 adet Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.

Başarılı sporcu ödüllendirildi
30 Ekim 2017 Pazartesi 15:44

ÇERKEZKÖY’Ü İTALYA’DA TEMSİL EDECEK
26-28 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen 65 ülkeden 800 sporcunun katıldığı NAC İnternational Dünya Şampiyonası’nda 1’inci olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Furkan Memiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Başkan Akay’a teşekkür eden Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Furkan Memiş, 24-27 Kasım tarihlerinde İtalya’nın San Marino kentinde düzenlenecek olan İFBB Olimpia Amateur Avrupa Şampiyonası’nda da Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi temsil edeceğini kaydetti.
BUNDAN SONRA DA GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Dünya Şampiyonu sporcuyu 7 adet Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Furkan Memiş’in elde ettiği dünya şampiyonluğu hepimizin göğsünü kabarttı. Kendisine bizlere yaşattığı bu gurur için teşekkür ediyor, Belediye Meclisimizin kararı doğrultusunda sporcumuzu 7 adet Cumhuriyet Altını ile ödüllendiriyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak Furkan Memiş’e bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vereceğiz” açıklamalarında bulundu. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı da hazır bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.