Başarılı sporcular ödüllendirildi

Kapaklı Belediyesi başarılı sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor. Kapaklı’da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü, gerek ulusal, gerekse uluslar arası arenalarda elde ettiği büyük başarılarla, başta Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ ve tüm ülkenin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Son yapılan turnuvalarda bir Dünya 2.’si, bir de Dünya 3.’sü çıkarmayı başaran Değirmenci Spor Kulübü Sporcuları Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından Cumhuriyet Altını’yla ödüllendirildi

Başarılı sporcular ödüllendirildi
23 Kasım 2016 Çarşamba 08:59

DÜNYA ÇAPINDA BAŞARILARA İMZA ATILDI

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü başarılara doymuyor. Kapaklı’nın adını hem ülke genelinde, hem de yurt dışında duyurmayı başaran kulüp, Türk sporuna da önemli yetenekler kazandırıyor. 2016 yılında madalyalara ambargo koydu. Tayland’da yapılan Dünya  Muay-Thai  Şampiyonasında yıldızlar branşında 48 kiloda Deniz Mutlucan Dünya ikinciliği, Kickboksta Dünya üçüncülüğü, İrlanda’nın Dublin şehrinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında Ömer Değirmenci Dünya üçüncüsü oldu sporcularımız bayrağımızı göklere çektirerek ülkemizi, ilçemizi temsil edip bizleri gururlandırmışlardır. Değirmenci Spor Kulübü Türkiye’de de başarıdan başarıya koşuyor 2016 yılında üç Türkiye birinciliği, iki Türkiye ikinciliği, 2 Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir  sporun yanında ilçemizi Türkiye’ye  tanıtmaya devam ediyor. 

SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLISI 

 Ödül töreninde gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz diyen Başkan İrfan Mandalı sözlerini şöyle sürdürdü: "Ailelerimizi bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyoruz, malum ülkemizde gençlerimiz uyuşturucu bataklığına çekilmeye çalışılıyor bunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Bunun için çalışmalarımız her zaman olduğu gibi şimdi daha yoğun bir şekilde artarak devam ediyor bizim Bonzaiden uyuşmuş beyinlere değil zeki  beyinlere ihtiyacımız var yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimize çağrım spor yapın sporun içinde olun siz kurtulun geleceğiniz kurtulsun. Aman ne olacak boş ver demeyin bir yerden başlayın bizler spora desteğimizi artırarak devam edeceğiz ilçemizde faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü sporcularını ve antrenörünü başarılarından dolayı ödüllendirdik.

Başarılarının devamını diledik sporcu kardeşlerimizin gözlerindeki heyecanı ülkelerini temsil etmenin gururunu onurunu duruşlarıyla bakışlarıyla bizlere anlattılar sporcu kardeşlerimizin bu duruşları bizlere de büyük onur ve heyecan verdi sözümü ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözüyle noktalamak istiyorum; Ben Sporcunun Zeki Çevik Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim. Sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını  diliyoruz"

DEĞİRMENCİ SPOR KULÜBÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR 

2016 yılında ülkemizde ve ulusal alanda güzel başarılara imza attıklarını belirten Değirmenci Spor kulübü Antrenörü Arif  Değirmenci şunları aktardı:  "Atmaya da devam edeceğiz inşallah şuanda Yunanistan’da yapılmakta olan büyükler Avrupa Şampiyonasında sporcum Serhat Değirmenci ülkemiz için madalya almaya ülkesini temsil etmenin gayretindedir. İnşallah iyi sonuçlarını bekliyoruz spor yaparak sağlığını kazanmanın yanında bir bakarsın ülkeni temsil etme noktasına gelmişin sporun kazanımları anlatılmakla bitirilemez. Biz gençlerimizi spora davet ediyoruz bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz bizleri her zaman destekleyen bu yaptığımız başarıların baş mimarı olan saygı değer başkanımız İrfan Mandalı’ya ben ve sporcularım adına teşekkür ederim"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.