Belediye Şarköy'e gidiyor

Süper amatör ligde bu hafta sonu şampiyonluk adayımız Belediyespor zorlu Şarköy deplasmanına gidiyor.

Belediye Şarköy'e gidiyor

Yarın saat 13.30'da Şarköy sahasında oynanacak olan karşılaşma öncesi her iki takımda son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

TEK HEDEF 3 PUAN

Süper amatör ligde liderlik koltuğuna tekrar oturmak isteyen temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor, bu hafta sonu oynanacak olan Şarköyspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını tamamladı. Zirve yolunda hızla ilerleyen Çerkezköy Belediyespor'un bu maçtan mutlak 3 puan çıkartmak için sahaya çıkacağı belirtildi

ZOR MAÇ OLACAK

Centilmence ve dostça geçmesi beklenen karşılaşma öncesi takımın son hazırlıklarını tamamladığını ve artık maç saatini beklediklerini belirten Çerkezköy Belediyespor Basın Sözcüsü İlker Sezen "Her iki kulüp açısından da önemli bir maç. Şarköyspor bu sezon ligde istediği yerlere gelemedi. Ancak bu Şarköyspor'un zayıf bir ekip olduğu anlamına gelmiyor. Bu yüzden bu maça kulüp olarak çok önem veriyoruz. Zevkli, zorlu ve çekişmeli bir karşılaşma izleyeceğimizi tahmin ediyoruz. Her iki ekibinde kendine göre hedefleri ve istekleri var. Hava koşulları da müsait olursa güzel bir karşılaşma olacak. İdmanlarımızı kendi tesislerimizde tamamladık ve artık maç saatini bekliyoruz. Herşeyden önce dostluk ve centilmenlik kazansın, ancak bizim hedefimiz kesinlikle 3 puan. Her iki ekibe de başarılar diliyorum"

BELEDİYE'DE SEFER'İN DURUMU NET DEĞİL

"Malkaraspor maçı ile takım güzel bir hava yakaladı. Bu havayı en iyi şekilde değerlendirip galibiyetler serisi yakalamak ve lig sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Şu anda takımımızda geçtiğimiz hafta ikinci sarıdan kırmızı kart gören Tolga'nın dışında cezalı oyuncu bulunmuyor. Eyüp'ün ayağı kırık olduğu için oynayamayacak, kaptan Sefer'in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak, Sefer'in sakatlığının kesin sonucu maç saatinde belli olacak. Her zaman olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacağız. Hem taraftarlar hem de oyuncular açısından centilmence bir maç olmasını diliyor, her iki ekibin oyuncularına da başarılar diliyoruz" dedi.

VELİKÖY ÇORLU KÜLTÜR'Ü AĞIRLAYACAK

Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar arasında bir diğer zorlu karşılaşmada Çerkezköy'de oynanacak.

Ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Kültürspor ile karşılaşacak olan diğer temsilcimiz Veliköyspor'da tek hedef 3 puan. Veliköyspor antrenörü Ahmet Sarı "Veliköyspor olarak maça iyi hazırlandık. Sahadan, elimizden gelenin en iyisini yaparak puan veya puanlarla geri dönmek istiyoruz. Her iki kulüp açısından da büyük önem arz eden karşılaşmadan 3 puan almak istiyoruz. Takım olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Artık maç saatini bekliyoruz. Biz Veliköyspor olarak centilmenliğe ve sportmenliğe önem veren bir ekibiz. Fair-play kuralları çerçevesinde bir maç olmasını diliyorum" dedi.

BU MAÇ ZİRVEYİ SARSAR

Süper amatör ligde namağlup olarak lider durumda olan Çorlu Sanayispor ise bu hafta sonu çok kritik bir müsabakaya çıkıyor.

Süper amatör ligin gedikli ekiplerinden Tekirdağspor ile Tekirdağ'da karşılaşacak olan Çorlu Sanayispor, bu müsabakada puan kaybettiği taktirde Belediyespor ile arasındaki fark biraz daha düşecek.

Namık Kemal stadında saat 13.30'da başlayacak olan müsabakanın büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olması bekleniyor. Her iki ekibinde güçlü ve tecrübeli kadrolara sahip olmasının yanı sıra prestij mücadelesi de olacak olan karşılaşmanın son derece zorlu, zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.