Berkay, Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşattı

Çerkezköy 1911 Spor’a destek amaçlı düzenlenen Berkay konseriyle Çerkezköylü vatandaşlar unutamayacakları bir gece geçirdi. Birbirinden hareketli parçalarıyla Çerkezköy halkını bir an olsun yerine oturtmadı

Berkay, Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşattı
13 Eylül 2017 Çarşamba 18:02

ÇERKEZKÖY 1911 SPOR YARARINA DÜZENLENDİ
Çerkezköy 1911 Spor’un kulübe destek amaçlı düzenlediği etkinlik kapsamında Çerkezköy Amfi Tiyatro’da sahne alan Berkay konserine Çerkezköy halkının ilgisi büyük oldu. Amfi Tiyatro’yu hınca hınç dolduran vatandaşlar, Berkay’ın birbirinden güzel ve hareketli parçalarıyla unutamayacakları bir gece yaşadılar.
KONSERİ FORMA İLE TAMAMLADI
Konser devam ederken “Forma yok mu? Formasız bu atmosferi yaşayamayız” diyen Berkay’a, Çerkezköy 1911 Spor yöneticileri tarafından 59 sırt numaralı ‘Berkay’ isimli forma edildi ve ünlü sanatçı konsere Çerkezköy 1911 Spor formasıyla devam etti.
SAHNEYE DAVUL GETİRTTİ
Konserin bir bölümünde Çerkezköy 1911 Sporlu futbolcuları sahneye davet ederek onlarla birlikte şarkı söyleyen Berkay, bir ara sahneye davul getirterek Çerkezköy halkını eğlenceye boğdu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.