Bir başarı da Minel’den geldi

30 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri arasında, Ankara Büyük Anadolu Otel' de düzenlenen, 11 ülkeden 450 sporcunun katıldığı 2019 yılı uluslar arası yıldızlar-gençler ve büyükler Avrasya balkan open wushu kungfu bay-bayan sanda ve Taolu şampiyonasında Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcusu Minel Akpınar 65 kilogramda milli takım adına balkan şampiyonu olarak büyük başarı yakaladı. Bu başarı ile birlikte, Çerkezköy'de ilk defa bir kulüp, 3 branşta şampiyonluk elde etti.

Bir başarı da Minel’den geldi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 11:47

MİNEL AKPINAR İLK OLDU
Ankara’da hafta sonunda gerçekleştirilen turnuvada Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcusu büyük başarı elde ederek balkan şampiyonu oldu. Başarıdan dolayı sporcusunu kutlayan Oğuz Güzel  “İlçemizin adını, uluslararası bazda bir şampiyonluğa yazdırdığımız, ilçemizin sportif başarı puanına katma değerde bulunduğumuz için çok mutluyuz. Minel Akpınar kızımız antrenmanlardaki hırsı, disiplini ile şampiyonluğu gerçekten çok hakketti. Biz de, Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak onun bu azminin, şampiyonlukla taçlandırılmasında başrol oynadık. Malumatınız olduğu üzere, şimdiye kadar, Taekwondo, Kick Boks alanında, gerek ulusal gerekse de uluslararası alanda başarılarımız bulunmaktaydı. Minel Akpınar’ın  şampiyonluğuyla, başarı alanlarımızı daha da genişletmiş olduk. Tabii ki bu durum, bölgemizde de bir ilktir” diye konuştu.
“HER ÇOCUK BİR YETENEKTİR”
Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak taekwondo, kıckboks, boks, wushu, muay thaı alanlarında, dersler vermeye devam ettiklerini kaydeden Güzel, “Faaliyet alanlarımız, çok çeşitli olmakla birlikte, tabela ile kalmıyoruz. Kulübümüzde, belirttiğimiz branşlarda, sürekli antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. 1-2 branşta, öğrenci yetiştirmek kolaydır, ama biz zoru seçtik. Baş koyduğumuz hedefler neticesinde de WUSHU Balkan Şampiyonluğu elde ettik. Kulübümüzde, çeşitli branşlarda kendini yetiştirmek isteyen öğrencilere, velilerimize kapımız her zaman açıktır. Unutmayalım ki, her çocuk bir yetenektir, bu yeteneklerini sergileyebileceği bir branş bizde mutlaka mevcuttur” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.