Biri içeride biri dışarıda 3 puan arayacak

Tekirdağ Birinci Amatör Lig B grubunda ikinci hafta mücadelelerinde temsilcilerimizden Fevzipaşaspor sahasında Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk ederken, bir diğer temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ise deplasmanda Çukuryurtspor’u konuk edecek

Biri içeride biri dışarıda 3 puan arayacak
11 Eylül 2015 Cuma 16:08

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Tekirdağ 1. Amatör Lig’de ilk hafta maçları geride kalırken ikinci hafta mücadeleleri için takımlar çalışmalarını tamamladı. İlk hafta Çerkezköy derbisinde, Çerkezköy Doğanspor’u mağlup eden Fevzipaşaspor, bu hafta sahasında Lig’in iddialı ekiplerinden Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy Doğanspor’la karşılaşan Fevzipaşaspor, bu mücadeleden galip gelmesini bildi. Rakibine oranla daha iyi oynayan ve topa daha çok sahip olan taraf Fevzipaşaspor olunca, mavi beyazlı ekip sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak ilk haftayı 3 puanla kapattı.

VELİKÖY SAHASINDA OYNANACAK

Fevzipaşaspor 2. Hafta mücadelesinde yarın saat 15:00’da Veliköy sahasında Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk edecek. Lig’in bir diğer takımı Marmara Ereğlisi Belediyespor, yarın saat 14.00’da Marmara Ereğlisi Stadında Saray temsilcisi Büyük Yoncalıspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Vakıflar Güvenspor ile karşılaşan Marmara Ereğlisi Belediyespor ilk hafta 3 puanı 4 golle elde etti.

ONUR TOPÇUDAN ENFES FRİKİK

Lig temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor, ligin ilk maçında sahasında Fevzipşaspor ile karşılaşmıştı. Maça iyi başlayamayan Doğanspor, 5. Dakikada Samet’in golü ile 1-0 öne geçti. Mücadelede dakikalar 50’yi gösterdiğinde Fevzipaşasporlu Onur Topçu’nun sol çaprazdan yaklaşık 30 metreden çıkardığı harika frikik golü ile maça eşitlik geldi. Mücadelede Fevzipaşaspor’un etkili oyunu devam ederken 60. Dakikada Tolga 70. Dakikada ise Bahadır’ın ayağından bulduğu goller ile Fevzipaşa spor sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu mağlubiyetle beraber henüz daha ligde puanla tanışamayan Doğanspor’da hedef deplasmandan 3 puan ile dönmek. Çukuryurtspor ile deplasmanda karşılaşacak Çerkezköy Doğanspor’un maçı yarın saat 14:00’da Saray Stadında oynanacak.

İLK HAFTA MAÇINDA 3-2 MAĞLUP OLDU

Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise ligin ilk haftasında Büyük Yoncalıspor’a deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile Ergenegücü Ulaşspor arasında oynanacak mücadele saat 15:00’da Veliköy stadında oynanacak. Tekirdağ 1. Amatör A Grubunda ise ikinci haftada 5 mücadele oynanacak. 13 Kasım Stadında oynanacak ikinci haftanın ilk maçında Çitlikönüspor ile Müreftespor karşılaşacak. Bir diğer mücadele ise Hayrabolu sahasında Hayrabolu Belediye Gençlikspor ile Tekirdağ Kartalspor karşılacak.

13 KASIM STADINDA OYNANACAK

13 Kasım stadından saat 17:00’da ise Kaptan Barbarosspor ile Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor mücadele edecek. Ligin dördüncü mücadelesinde Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor ile Aydoğdu Gençlikspor yine Tekirdağ 13 Kasım stadında karşılaşacak. Ligin son maçında ise Muratlı sahasında Muratlı Halk Eğitimispor ile Akçeşmespor saat 14:00’da karşı karşıya gelecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.