Biz bitti demeden bitmez

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 21. hafta mücadelesinde Muratlı Belediye Spor’la karşılaşan Çerkezköy 1911 Spor, ilk yarısını 3 – 1 geride kapattığı karşılaşmayı 4 – 3 kazanarak muhteşem bir galibiyete imza attı

Biz bitti demeden bitmez
27 Mart 2017 Pazartesi 15:13

HARİKA BİR GERİ DÖNÜŞE İMZA ATTILAR
 
Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi sürerken Lig’in 21. haftası heyecanı üst düzey bir karşılaşmaya sahne oldu. Muratlı Belediye Spor’u Mustafa Uğraş Stadı’nda ağırlayan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, mücadelenin ilk devresini 3 – 1 geride kapatmasına rağmen ikinci yarı sergilediği muhteşem futbolla rakibini 4 – 3 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
 
İLK 11’LER
 
Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşen müsabakaya temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor
Sedat, Sinan, Doğukan, Mücahit, Mesut, Şafak, Tezcan, Selçuk, Ali Rıza, Hakan ve Deniz ilk on biri ile başlarken; rakip Muratlı Belediye Spor’un 11’ini ise Ali, Aykut, İlker, Ahmet, Eyüp, Melih, Doğukan, Berkay, Tolunay, Esen ve Enes oluşturdu.
 
RAKİP TAKIM GOLÜ ERKEN BULDU
 
Mücadelenin ilk düdüğünün çalmasıyla birlikte baskılı bir futbol sergileyen Muratlı Belediye Spor, yakaladığı ilk tehlikeli atakta golü buldu. 4. dakikada rakip sahada topu kaptıran temsilcimizin savunmada az adamla yakalanmasını fırsat bilen Muratlı Belediye Sporlu futbolcular, çıktıkları kontratakta İlker’in sert şutuyla 1 – 0 öne geçti.
 
SİNAN’LA BERABERLİĞİ YAKALADIK
 
Erken golün şokunu çabuk atlatan temsilcimiz beraberlik golü için Muratlı Belediye Spor kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda pozisyonu iyi takip eden ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Sinan maça eşitliği getiren golü kaydetti.
 
MURATLI LEHİNE PENALTI KARARI ÇIKTI
 
Dakikalar 34’ü gösterdiğinde temsilcimiz aleyhine penaltı kararı verildi. Karşılaşmanın orta hakemi, İlker’in ceza sahasına girdikten sonra Doğukan’ın yaptığı müdahaleyi faul olarak nitelendirirken, penaltı atışını kullanan Enes takımını 2 – 1’lik üstünlüğe taşıdı.
 
İLK DEVREYİ 3 – 1 GERİDE KAPATTIK
 
İlk yarının son dakikalarında rakip alanda kaptırılan topun ardından Muratlı Belediye Spor yine kontratak şansı yakaladı. Hızlı çıkılan atakta Sedat’la karşı karşıya kalan İlker topu ağlara göndererek takımının soyunma odasına 2 farklı üstünlükle girmesini sağladı.
 
İKİNCİ YARININ HEMEN BAŞINDA FARK 1’E İNDİ
 
İkinci yarıya bambaşka bir motivasyonla başlayan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, devrenin başlangıç düdüğüyle birlikte rakip kaleye yüklenmeye başladı. Dakikalar 49’u gösterdiğinde Deniz’in pasında penaltı noktasına hareketlenen Ali Rıza düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı 1’e indiren golü kaydetti.
 
TEZCAN SKORU EŞİTLEYEN GOLÜ KAYDETTİ
 
Farkın 1’e inmesiyle rakip kaledeki baskısını arttıran temsilcimiz, karşılaşmanın 76’ncı dakikasında beraberlik golüne ulaştı. Muratlı Belediye Spor ceza sahası içinde yaşanan karambolde Deniz, geride bekleyen Tezcan’a düzgün bir pas yolladı. Bekletmeden topu kaleye gönderen Tezcan, karşılaşmanın 3 – 3’e gelmesini sağlayan golün sahibi oldu.
 
3 – 1’DEN GERİ DÖNDÜLER
Mücadelede duraklama dakikaları oynanırken temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor köşe vuruşu kazandı. Tezcan’ın kullandığı kornerde topa iyi yükselen ve düzgün bir kafa vuruşuyla golü atan Ali Rıza, kendisinin 2 takımının ise 4’üncü golünü kaydederek galibiyeti getiren isim oldu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.