Bölgemizi Çerkezköy Doğan Spor temsil edecek

İlçemizin köklü kulüplerinden Çerkezköy Doğan Spor, Ülkemizin büyük kulüplerinden Beşiktaş’ın İstanbul 2005 ve üstü yaştaki doğumlu minikler için düzenlediği ulusal düzeydeki turnuvada mücadele edecek

Bölgemizi Çerkezköy Doğan Spor temsil edecek
10 Ağustos 2015 Pazartesi 17:09

 ÜLKE ÇAPINDA BİRÇOK KULÜP KATILACAK

Kuruluş tarihi 1971 olan ve geçtiğimiz yıl yeni bir oluşumla ilçemizde amatör spor ruhunu canlandırmak ve yani yetenekleri spora kazandırmak adına faaliyetlerine başlayan Çerkezköy Doğan Spor, alt yapısına da 2 yıl içersinde önemli yatırımlar yaptı. İlçemizdeki küçük yaştaki çocukları spor kazandırmak ve yeni yıldızlar keşfetmek isteyen Çerkezköy Doğan Spor, Ülkemizin büyük kulüplerinden Beşiktaş’ın İstanbul Seyrantepe tesislerinde düzenleneceği turnuvaya davet edildi. ‘Beşiktaş Özkaynak Yavru Kartal Junıor Cup 2’ adını taşıyan bu turnuvaya Türkiye’nin birçok farklı yerinden futbol kulüplerinin 2005 ve üzeri doğumlu alt yapı oyuncuları katılacak. 

ÇERKEZKÖY DOĞAN SPOR A GURUBUNDA

Beşiktaş’ın İstanbul Seyrantepe tesislerinde 23 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek müsabakalarda Ankara Yeni Kent Gücü, Sakarya Erenler, İnegöl Kafkas, Mersin Kuva-i Milliye gibi takımlar boy gösterecek. Çerkezköy Doğan Spor bölgemizi temsilen çağrıldığı turnuvada A gurubunda yer alırken Manisa Gençlerbirliği, Gebze Akademi, Lüleburgaz Atletik ile karşı dört takımlık gruptan çıkmak adına mücadele edecek. Turnuvada son müsabaka ise Beşiktaş’ın altyapı oyuncularıyla turnuvanın galip takımı arasında yapılarak son bulacak.

KATILMAK İSTEYENLER KULÜP YÖNETİMİ İLE TEMAS KURACAK

Ülkemizin en büyük spor camialarından birisi olan Beşiktaş’ın kendi tesislerinde düzenlediği bu turnuva ile her yıl alt yapısına birçok oyuncu kazandırdığı ve bu oyuncularında ilerleyen yıllarda Türk Futboluna çeşitli liglerde hizmet ettiği biliniyor. Çerkezköy Doğan Spor’un katılacağı bu turnuvaya ise kulübünde bulunan mevcut 2005 ve üzeri doğumlu oyuncularının yanı sıra Çerkezköy’de yaşayıp lisansı bulunan 2005 ve üzeri doğumlu futbola gönül vermiş olanları da isteği doğrultusunda oyuncuları da götürmek istiyor. Beşiktaş’ın turnuvasında boy göstermek isteyen oyuncuların velileri ile birlikte kulüp yönetimiyle kısa süre içersinde 0532 315 82 40 nolu telefon numarasından temas kurması gerekiyor. Gerekli evrak ve prosedürlerin tamamlanması hainde ilçemizin genç yetenekleri turnuva da boy gösterme şansını elde etmiş olacaklar.   

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.