Bolu'dan derece ile döndüler

Bolu’da düzenlenen ve Türkiye'nin en yetenekli sporcularının bir araya geldiği Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası‘nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne bağlı üç sporcu derece elde etti

Bolu'dan derece ile döndüler
04 Şubat 2017 Cumartesi 12:49

37 İLDEN KATILIM SAĞLANDI
Türkiye Karate Federasyonu’nun en önemli organizasyonları arasında yer alan Türkiye Veteranlar ve Büyükler Karate Şampiyonası 18-22 Ocak tarihleri arasında Bolu’da düzenlendi. Üç bin kişilik Karaçayır Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 37 ilden toplam 150 sporcu tatamiye çıktı. Gerçekleştirilen Karate Şampiyonası ve Avrupa şampiyonası milli takım Seçmeleri sonucunda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate branşına bağlı Antrenör Murat Kıroğlu Kata'da Türkiye üçüncülüğü, 75 kilo Kumite'de İbrahim Hakkı Özbay Türkiye üçüncülüğü, +84 kilo Kumite'de Alperen Doğan Türkiye ikinciliği derecesi elde etti. 
AVRUPADA’DA TEMSİL ETTİ
Bolu’da gerçekleştirilen şampiyonanın ardından derece elde eden Alperen Doğan Milli Takıma alınarak 27-29 Ocak tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen ve 79 ülkeden 1300 sporcunun yarıştığı Karate 1- Premier League turnuvasında Türkiye'yi temsil etti. Burada gösterdiği başarısı ile Milli Takım Heyetinin beğenisini kazanan Alperen Doğan Avrupa Şampiyonası Milli Takım Kampına alındı.
BAŞKAN AKAY'I ZİYARET ETTİLER
Şampiyonanın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem ve sporcular Başkan Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Elde edilen hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Böyle azimli ve yetenekli sporcularımız var oldukça Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak çok başarı elde edeceğimize inanıyorum. Şampiyonada derece elde eden sporcularımıza ve antrenörleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak bireysel sporlara ve salon sporlarına desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.