Bronz madalyaları ile Başkan Akay’ı ziyaret ettiler

Red Bull Türkiye, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ve XVENTURE’nin Antalya’nın Kemer İlçesinde ortaklaşa düzenlediği Red Bull Sea to Sky yarışına Katılan Çerkezköylü motosiklet yarışçıları Mehmet Okuyan, Aydın Kafalı ve Berk Selvili Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiler

Bronz madalyaları ile Başkan Akay’ı ziyaret ettiler
08 Ekim 2015 Perşembe 19:01

 BAŞKAN AKAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Antalya’nın Kemer ilçesinde 2-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Red Bull Sea to Sky yarışına katılan Mehmet Okuyan, Aydın Kafalı ve Berk Selvili Çerkezköy’e döndü. Katıldıkları yarışmada bronz madalya almaya hak kazanan sporcular ayaklarının tozuyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ettiler.

6’INCISI DÜZENLENDİ

Kendilerini kabul eden Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek yarışma hakkında bilgi veren Mehmet Okuyan, “Red Bull Sea to Sky 2-4 Ekim 2015 tarihlerinde Kemer’de altıncı kez düzenlendi. Kemer Jonny Walker, Graham Jarvis ve Andreas “Letti” Lettenbichler başta olmak üzere dünyanın en iyi Ekstrem Enduro yarışçılarının buluşma noktası oldu. Geleneksel hale gelen etkinlik, bu inanılmaz bir hızla büyüyen sporun meraklılarını bir araya toplamaya yetti” dedi.

KIYASIYA REKABET İMKANI BULDULAR

Okuyan konuşmasının devamında ise, “Aksiyon üç gün boyunca nefes keserken, üç farklı yarış stiline uygun üç farklı yarışla sporcular gerçekten deniz seviyesinden gökyüzüne kadar çıkmış oldu. 2365 metre yükseklikteki Dağ Yarışı kazananı belli ederken, pro yarışçılarla birlikte yerel amatörler de kıyasıya rekabet etme imkanı buldu” ifadelerini kullandı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Mehmet Okuyan, konuşmasının sonunda ise 3 gün boyunca süren yarış hakkında başkan Akay’a bilgi vererek yarışın zorluklarından bahsetti. Okuyan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Akay da 2-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen yarıştan üç bronz madalya ile dönen yarışçıları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.