Bu takım daha çok can yakar

Tekirdağ Süper Amatör Lig 4. Hafta karşılaşmasında Muratlı deplasmanına giden Sitespor, Cengiz ve Mert Arslanalp’in ayağından bulduğu gollerle sahadan 2 – 0 galip ayrılarak ligde ikinci sıraya yükseldi

Bu takım daha çok can yakar
11 Kasım 2015 Çarşamba 15:46

LİGDE İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Muratlı Belediyespor deplasmanından 2 farklı galibiyetle dönen Sitespor puanını 9’a çıkararak haftayı Çorlu Kültürspor’un ardından ikinci sırada tamamlamayı başardı. Bu sezon düşük bütçeyle altyapı ağırlıklı bir takım oluşturan Sitespor rakiplerine gözdağı verdi.

GOL PERDESİNİ CENGİZ AÇTI

Maça iki takım da istekli başlarken Sitespor aradığı golü 25. dakikada Cengiz’in ayağından buldu. İlk yarıda rakibine gol fırsatı vermeyen Sitespor soyunma odasına  1 – 0’lık üstünlükle gitti.

İKİNCİ GOL MERT’İN AYAĞINDAN GELDİ

Maçın ikinci yarısında da etkili ve kontrollü bir oyun sergileyen Sitespor rakip kaleyi sık sık yoklarken, yaptığı katı defansla rakibe beraberlik fırsatı tanımadı. Karşılaşmanın 82. dakikasında Sitespor’u rahatlanan gol Mert Arslanalp’in ayağından geldi.

MAÇTAN 2 – 0 GALİP AYRILDILAR

2 – 0 lık skorun da verdiği rahatlıkla maçın geriye kalan kısımlarında ayağa paslar yaparak oyunu kontrolde tutan Sitespor, Muratlı Belediyespor deplasmanından çok önemli bir 3 puanla dönmüş oldu.

SİTESPOR PUANINI 9’A ÇIKARDI

Bu galibiyetle birlikte puanını 9’a çıkaran Sitespor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’de lider Çorlu Kültürspor’un ardından ikinci sıraya yerleşti.

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik, “Hafta boyunca Muratlı Belediyespor maçına hazırlandık. Hedefimiz galibiyetti. İlk dakikalardan itibaren oyuncularım istediğimiz oyunu sahaya başarıyla yansıttılar. İyi oyunun karşılığını 3 puanla aldığımız için takım olarak çok sevinçliyiz. Oyuncularımı kutluyorum, çok iyi bir maç çıkardılar. Verdikleri mücadeleyle 3 puanı sonuna kadar hak ettiler. İnşallah aynı oyunu bundan sonraki haftalarda da sergileyerek ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Sezon öncesinde kadromuzu buna göre oluşturduk. Tamamen genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele veriyoruz. Muratlı Belediyespor karşısında 2000 doğumlu bir oyuncumuzu oynattık. Gençleri kazanmak istiyoruz. Onların verdikleri mücadele gelecek bizlere umut veriyor.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.