Bulgaristan’da Trakya Birlik Rüzgarı Esti

Trakya Birlik Spor Kulübü Sporcuları, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Dan Kolov-Nikola Petrov Büyükler Serbest, Greko-Romen ve Bayanlar Serbest Güreş Turnuvası’nda 1 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya elde ederek büyük bir başarı elde etti

Bulgaristan’da Trakya Birlik Rüzgarı Esti
04 Mayıs 2015 Pazartesi 08:36

 Trakya Birlik Spor Kulübü Sporcuları, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Dan Kolov-Nikola Petrov Büyükler Serbest, Greko-Romen ve Bayanlar Serbest Güreş Turnuvası’nda 1 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya elde ederek büyük bir başarı elde etti.

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, 24-26 Nisan 2015 tarihlerinde Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen 53.Uluslararası Dan Kolov - Nikola Petrov Büyükler Serbest, Greko-Romen ve Bayanlar Serbest Güreş Turnuvasında, sporcuların büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, "Ülkemizi temsil eden Trakya Birlik Spor Kulübü Sporcuları 1 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya elde ederek büyük bir başarıya imza atmışlardır" dedi.


Yücel, "Seyir zevki yüksek ve dolu tribünler karşısında mücadele eden sporcular karşılaşmaları izlemeye gelen seyircilere kalitesi yüksek maçlar izlettirdiler. Dünya’nın en eski turnuvaları arasında yer alan ve bu yıl 53.’sü düzenlenen Uluslararası Dan Kolov - Nikola Petrov Büyükler Serbest, Greko-Romen ve Bayanlar Serbest Güreş Turnuvasına 26 ülkeden 500’ün üzerinde sporcu katılması bu turnuvanın seviyesinin ne kadar yüksek olduğunun göstergesidir. Milli Takım Forması altında ülkemizi temsil eden Trakya Birlik Spor Kulübü Bayan Güreşçileri çıkardıkları başarılı müsabakalarla 60 kiloda mücadele eden Elif Jale Yeşilırmak Altın madalya kazanırken, 60 kiloda Hafize Şahin Bronz madalya, 75 kiloda Yasemin Adar Gümüş madalya ve 69 kiloda Burcu Üğdüler 7. olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Sporcularımıza desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rafet Sezen, Trakya Birlik Genel Müdürü Sayın Adnan Tekçe ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine ve ayrıca karşılaşmaları yerinde izleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Sayın Musa Aydın’a Kulübümüze göstermiş olduğu yakın ilgiden ve Türk Güreşine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.