Büyü bozuldu 1-1

Amatör 2. Liginde mücadele eden Çerkezköy Doğan Spor, Pazar günü Karaağaç Spor ile Mustafa Uğraş stadında karşı karşıya geldi. Saat 11:30’da başlayan mücadele karşılıklı goller ile 1-1 berabere tamamlandı ve Çerkezköy Doğan Spor’un galibiyet sersi bozulmuş oldu

Büyü bozuldu 1-1
06 Nisan 2015 Pazartesi 17:45

 Ev sahibi konumunda mücadeleye çıkan Çerkezköy Doğan Spor, beyaz formalarla sahaya çıkarken ilk on birinde; Emre Özten, Adem İnci, Sercan Sönmez, Berk Yıldırır, İdris Kırım, Kenan Asilkan, Uğur Akbulut, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Onur Sezer, Seçkin Şahin yer aldı. Deplasman ekibi Karaağaç Spor yeşil beyaz formalarıyla sahaya çıkarken; Serhat Fidanoğlu, Mehmet Aydın Topçu, Mehmet Kurucan, Gökay Altürk, Rıdvan Işık, Ömer Kumuroğlu, Harun Özdemir, Ozan Dağlı, Emirhan Yıldırım, Bayram Taş, Samet Balkıs ilk on biriyle maça başladı.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK KARESİ

İki takımda da sahada yerini aldıktan sonra maç öncesi birlikte dostluk fotoğrafı çekilerek fair-play adına örnek bir davranış sergilerken takımların bu davranışlarına ise tribündeki izleyiciler alkışlarla destek verdi.

MAÇA ÇERKEZKÖY DOĞAN SPOR HIZLI BAŞLADI

Tribünleri dolduran seyircisinin desteğini arkasına alan ev sahibi Çerkezköy Doğan Spor maça hızlı başlayarak rakibi Karaağaç üzerinde baskı kurdu. Maçın 10.dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya yükselen Çerkezköy Doğan Sporun kaptanı Sercan Sönmez’in kafayla indirdiği topa Gökhan Balıkçı sırtı kaleye dönük olmasına rağmen düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARI KARAAĞAÇ OYUNU DENGELEDİ

 İlk yarı ev sahibi takım Çerkezköy Doğan Spor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanırken ikinci yarıya Karaağaç Spor hızlı başladı. Maçın 53. dakikasında Karaağaç Spor’un 8 numaralı oyuncusu Ozan Dağlı, topu iyi saklayarak ceza sahasına girdi ve dar açıdan yaptığı düzgün vuruş ile oyuna denge getirdi.

 İKİ TAKIMDA ON KİŞİ KALDI

 Yoğun çekişmeye sahne olan maçta zaman zaman gerginliklerde yaşandı. Maçın 65. dakikasında yaşanan ikili mücadele sonrası sportmenliğe aykırı davrandıkları gerekçesiyle Karaağaç Spor’dan Rıdvan Işık ve Çerkezköy Doğan Spor’dan Uğur Akbulut maçın hakemi tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırılarak oyundan atıldı.

BAŞKA GOL OLMADI

Maçın son dakikalarına doğru oyun disiplininden kopan iki takım da savunmasında az adamla yakalandı. Seyir zevki yüksek anlar yaşanırken iki takımda sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DOĞANSPORLU - 9 yıl önce
başlik yanliş olmuş büyü bozulmadi büyü yapildi.hakem + çi̇rkef karaağaç büyünün tutmasi i̇çi̇n eli̇nden gelen herşeyi̇ yapti...merak etmeyi̇n her türlü 2.li̇ği̇ ki̇mseye kaptirmayiz ;)