Çapkınlar tribünlere geri dönüyor

Bu sene yeni bir oluşum içine giren Kapaklıspor takımına taraftarlardan da tam destek geldi. Uzun süredir tribünlerden uzak kalan ‘Çapkınlar’ taraftar grubu, liglerin başlamasıyla birlikte tribünlerdeki yerlerini alacaklarını ifade etti

Çapkınlar tribünlere geri dönüyor
21 Haziran 2016 Salı 16:58

YENİ OLUŞUMA KAYITSIZ KALAMAZDIK
 
Yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Kapaklıspor takımına Çapkınlar taraftar grubundan tam destek geldiği ifade edildi. Çapkınlar taraftar grubunun destek açıklaması yapılması, camiada heyecan etkisi yaratırken, grup lideri Adnan Candan yaptığı açıklamada, “uzun suredir tribünlerden ayrı kalmıştık. Biz takımımızı çok özledik ve takımımızın da bizleri özlediğini düşündüğümüz için bu yeni oluşuma kayıtsız kalamazdık” dedi.
 
TÜM SPORSEVERLERİ DESTEK VERMEYE DAVET ETTİ
 
Bu yıl şampiyonluk hedefi olan Kapaklıspor takımına en iyi şekilde destek olacaklarını sözlerine ekleyen Candan, “inşallah sezon sonu şampiyon oluruz. Futbol taraftarlarla güzeldir. Takımımız nereye bizlerde oradayız diyerek tüm çapkınlar grubu ve Kapaklıspor sevdalılaları olarak bundan sonra her maçta gerek deplasman gerek evimizde tribünde olacağız. Tüm taraftarları ve sporseverleri takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.