Çerkezköy derbisi cumartesi günü oynanacak

Süper Amatör Lig’de hafta sonu oynanacak 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköyspor arasındaki derbi mücadele her iki kulübün karşılıklı anlaşması sonucu Cumartesi gününe alındı

Çerkezköy derbisi cumartesi günü oynanacak
02 Nisan 2015 Perşembe 17:30

 MURATLI KARŞISINDA RÖVANŞI ALDIK

Cumartesi günü Çerkezköy derbisi Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak. Çerkezköyspor Kulübü başkanı Ahmet Korkmaz önceki gün düzenlediği basın toplantısında Lig değerlendirmesini ve derbi mücadelesine dair açıklamada bulundu. Korkmaz açıklamasına daha önce kalan tüm maçlardan galip geleceğini söylediğini hatırlatarak, “Biz zirveden kopsak da kalan maçlarda galip geleceğimizi zaten söylemiştik. Kapaklıspor karşılaşmasından sonra Sitespor ve Muratlı Belediyespor’u mağlup ettik. Özellikle bu hafta Muratlıspor ile oynadığımız karşılaşma rövanş mücadelesi gibiydi. Ligin ilk yarısında Muratlı Belediyespor’a 3-1 mağlup olmuştuk. Bu haftada galip gelerek hem rövanşı aldık hem de galibiyet serisine devam ettik” ifadelerini kullandı.

DERBİ ÖNCESİ CEZALI VE SAKAT OYUNCU OLMASI MORALLERİ BOZDU

Muratlı Belediyespor maçını da değerlendiren Korkmaz, “Mücadelede 10 kişi kaldık ikinci yarının başında. Engin’in kırmızı kart ile oyundan çıkması bizim için büyük eksiklik oldu. Yine de takımımız eksik olmasına rağmen mücadeleden galip ayrılmasını bildi. Teknik heyetimizi ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Kalan 5 maçımızı kazanacağız demiştik. İki galibiyet aldık ve geriye iki maç ile hükmen galip ayrılacağımız maç kaldı. İki maçta bizim için zorlu maçlardan 1911 Çerkezköyspor derbisi ve Çorluspor 1947 deplasmanında oynayacağız. Biz bu maçlardan da galip geleceğimizi biliyoruz ve hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Özellikle derbi mücadelesi öncesi Engin’in kart cezalısı olması, Cihan ve Emre’nin de sakat durumda bulunması bizi sıkıntıya soktu. Cihan ve Emre’nin durumu maç saatinde netlik kazanacak” diye konuştu.

TEKİRDAĞSPOR’A DESTEK VERMEK İSTİYORUZ

Derbi mücadelesinin Cumartesi gününe alınması için 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ile konuşarak anlaştıklarını da söyleyen Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, “Pazar günü İl temsilcimiz Tekirdağspor’un adeta Şampiyonluk maçı dediğimiz mücadelesi var. Alacağı galibiyetle şampiyonluk turu atacak olan Tekirdağspor’a destek vermek için Pazar günü olan derbi mücadelesini Cumartesi gününe aldık. Tekirdağspor’un yaşayacağı Şampiyonluk bizi de ayrı mutlu edece, bölgemizden takımının üst liglerde olması güzel bir durum” dedi.

 Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.