Çerkezköy Doğan Spor kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Doğan Spor, Tepe Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya kulüp yöneticileri, teknik ekip, A, genç ve minik takım oyuncuları katılırken başarıyla tamamlanan sezonun değerlendirmesi yapıldı

Çerkezköy Doğan Spor kahvaltıda buluştu
26 Mayıs 2015 Salı 17:03

 GEÇEN SEZON DEĞERLENDİRİLDİ

 

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ 2. Amatör Lig D Grubu’nda mücadele eden ve önümüzdeki sezon Çerkezköy’ü Tekirdağ 1. Amatör Lig’de temsil edecek olan Çerkezköy Doğan Spor kulüp yöneticileri, teknik ekibi, A, genç ve minik takım oyuncularının bir araya geldiği programda kahvaltı edilip geçmiş sezonun değerlendirmesi yapıldı.

 

“GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK”

 

Düzenlenen kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Doğan Spor Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Asbaş; “Güzel bir sezon geçirdik. Hedefimiz her zaman zirvedir. Bu sezon şampiyon olamadık ama yine de bir üst lige çıkmayı başardı. Önümüzdeki sezon da bir üst ligde zirveye oynayacağız. Bu sezonki başarımızda emeği geçen başta sponsorlarımıza, kulüp yönetimindeki arkadaşlarıma, teknik ekibimize ve formasını Çerkezköy Doğan Spor’un başarısı için terleten futbolcularımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.