Çerkezköy Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü birincilikle döndü

28 Şubat 2015 Cumartesi günü Tekirdağ’da düzenlenen Kulüpler Halk Oyunları İl Yarışması’nda Çerkezköy Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de birinci oldu. Yarışmaya Gençler Düzenlemeli dalda katılan ekibimiz Zeybek Halk Dansı’yla sahne alarak Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’ndaki izleyicilere görsel bir şölen yaşattı

Çerkezköy Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü birincilikle döndü
03 Mart 2015 Salı 18:13

 14 KULÜP KATILDI

Tekirdağ’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde düzenlenen Tekirdağ halk Oyunları Yarışması’na Tekirdağ’ın ilçelerinden gelen 14 kulüp katıldı.

TEKİRDAĞ HALK EĞİTİM İKİ KATEGORİDE BİRİNCİ

Geleneksel Düzenlemesiz Dal’da; Küçüklerde, Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü; Yıldızlarda Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü; Gençlerde Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü; Büyüklerde ise Çorlu Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü birinci oldu.

TEMSİLCİMİZ 86.66 PUANLA BİRİNCİ

Geleneksel Düzenlemeli Dal’da; Gençlerde 86.66 puan alan temsilcimiz Çerkezköy Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü birinci olurken; Büyükler kategorisinde ise Tekirdağ Halk eğitim Merkezi Spor Kulübü birinciliği elde etti.

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

Dereceye giren kulüpler, Kırklareli’de düzenlenecek olan Trakya Bölgesi Halk Oyunları Yarışması’nda Tekirdağ’ı temsil etmeye hak kazandı.

UMARIM İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITIRLAR

Kupa töreninin ardından organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdülkerim Kasap; “Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce her yıl kulüpler arası küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde halk oyunları yarışması düzenliyoruz. Kulüpler yarışmasında bu yıl 14 takım yarıştı. Dereceye giren takımlar Kırklareli’de düzenlenecek olan Trakya Bölgesi Halk Oyunları Yarışması’nda Tekirdağ’ı temsil edecek. Umarız bu başarıyı orada da tekrarlayıp Tekirdağ ilimizi en iyi şekilde tanıtırlar” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.