ÇERKEZKÖY SERİ PEŞİNDE

Son olarak erteleme maçında Kırklareli Sanayispor’u 5 golle geçen ve moral bulan Çerkezköyspor, ligin 16. haftasında İncirlispor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı ekip bu karşılaşmadan da galip ayrılarak seri yakalamak ve ligde üst sıralara tırmanmak istiyor

ÇERKEZKÖY SERİ PEŞİNDE
09 Şubat 2013 Cumartesi 08:03

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta yer alan temsilcimiz Çerkezköyspor, ligin 16.haftasında İncirlispor’la karşılaşacak. Yarın Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLADI

Ligin ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen ve 13 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Çerkezköyspor, devre arasında antrenör değişikliğine gitmiş, aynı zamanda beklediği verimi alamayan futbolcularla da yollarını ayırarak, takıma yeni takviyeler yapmıştı. Temsilcimiz, buna rağmen ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamamış ve Hereke Yıldız deplasmanından 6-3 gibi ağır bir mağlubiyetle dönmüştü.

SON MAÇTA GOLSHOW YAPTI

Temsilcimizin, ikinci yarının ilk maçında Kırklareli Sanayispor’la oynaması gereken maç hava muhalefeti nedeniyle geçtiğimiz Çarşamba gününe ertelenmişti. Aldığı 6-3’lük mağlubiyetin moral bozukluğu ile Kırklareli Sanayi karşısına çıkan Çerkezköyspor, rakibi karşısında adeta patlama yaparak Kırklareli temsilcisini deplasmanda 5-1’le geçmişti. Yeşil beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri ise Fırat (3) ve yeni transferlerden Zülküf (2) kaydetmişti.

ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYOR

Rakip İncirlispor, geçtiğimiz hafta Kırklareli Sanayispor’u kendi evinde ağırlamış ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmıştı. İncirlispor oynadığı 15 maç sonunda aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 6.sırada yer almakta. Temsilcimiz Çerkezköyspor ise 15 maç sonunda topladığı 15 puanla 11. sırada bulunuyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.