Çerkezköy Trexta’dan ikinci mağlubiyet 3-2

Ligin ikinci haftasında Vakıflar Güvenspor deplasmanına konuk olan Çerkezköy Trexta mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı ve ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı

Çerkezköy Trexta’dan ikinci mağlubiyet 3-2
11 Ekim 2012 Perşembe 08:18

Tekirdağ 1. Amatör Lig B Grubu’ndaki bir diğer temsilcimiz Çerkezköy Trexta ligin ikinci haftasında da 3 puanla tanışamadı. Hafta sonu Vakıflar Güvenspor’la deplasmanda karşılaşan Çerkezköy Trexta sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
İKİNCİ MAÇTA İKİNCİ MAĞLUBİYET
Mücadelenin ilk yarısı Vakıflar Güvenspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanırken, ev sahibi ekip ikinci yarıda farkı ikiye çıkardı 3-1. Çerkezköy Trexta maçın son dakikalarında bulduğu golle farkı yeniden bire indirse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Vakıflar Güvenspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Maçta Vakıflar Güven sporun gollerini Ayhan, Gökhan, Özgür atarken, Trexta Fevzi paşa sporun gollerini ise Özgür ve Bahadır kaydetti. Temsilcimiz, bu sonuçla birlikte ligdeki ikinci mağlubiyetini alırken, Vakıflar Güvenspor ise ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.