Çerkezköyspor 3 puanı 4 golle aldı 4-2

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 15. Hafta mücadelesinde Çerkezköyspor sahasında Ergene Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 2-2’lik beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz yeni transfer Ufuk ile öne geçerken, Tahir ile de skoru tayin eden golü buldu

Çerkezköyspor 3 puanı 4 golle aldı 4-2
24 Şubat 2015 Salı 19:52

 KARŞILAŞMA HAFTA SONU OYNANDI

Mustafa Uğraş Stadında Çerkezköyspor ile Ergene Belediyespor karşı karşıa geldi. Mücadeleye temsilcimiz Çerkezköyspor atak başladı.  İlk tehlikeli atak temsilcimiz Çerkezköyspor’dan geldi. Muharrem ile sağ kanattan yüklenen yeşil beyazlı ekip Abdi ile net bir fırsattan yararlanamadı. Aynı dakika içinde atağa kalkan Ergene Belediyespor top kaybı neticesinde kalesinde tehlikeli pozisyon yaşadı.

RAKİP TAKIM GOL PERDESİNİ CENK İLE ARALADI

Üst üste ataklar yapan, topu ayağında daha fazla tutan ve rakibe pozisyon şansı tanımayan Çerkezköyspor kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Rakip Ergene Belediyespor takımı ise rakibinden kaptığı toplarla etkili olmaya çalıştı ve aradığı golü 25.dakika da buldu. Gelişen atakta Onur’un korner atışında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Cenk, şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.

ENGİN’İN VURUŞU ÜST DİREKTEN DÖNDÜ

Ergene Belediyespor takımı golün ardından ataklarını hızlandırarak ikinci gol için pozisyon aradı. Temsilcimiz Çerkezköyspor takımı ise karşılaşmanın 31.dakikasında Engin Doğan ile yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremedi. Gelişen atakta Can sağ kanattan ceza alanı içine girerek kale önüne ortasını yaptı. Gelen topu iyi takip eden Engin Doğan’ın kafa vuruşu üst direkten dönerken, rakip savunma son anda topu kornere çeldi.

SİNAN TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

Engin Doğan’ın yakaladığı net pozisyonun ardından atağa çıkan Ergene Belediyespor takımı ikinci golünü buldu. Orta alandan kale içine yapılan ortayı iyi takip eden Onur, topla buluşur buluşmaz pasını Sinan’a çıkardı. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Sinan kaleci Murat’ın solundan topu ağlara göndererek aradaki farkı ikiye çıkardı. Karşılaşma da iki farklı skorla geriye düşen temsilcimiz çabuk toparlanarak aradaki farkı indirmek için mücadele etti.

TEMSİLCİMİZ ABDİ İLE ARADAKİ FARKI BİRE İNDİRDİ

Karşılaşmanın 35.dakikasında temsilcimiz aradığı gole Abdi ile ulaştı. Gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Abdi, hızla rakip alana girerek iki rakibini de geçtikte ve sonra çektiği sert şut filelerle buluştu. Aradaki farkı Abdi ile bire indiren Çerkezköyspor takımı ataklarına hız kesmeden devam ederken, bir çok pozisyonda direkleri geçemedi.

İLK DEVRE 2-2’LİK BERABERLİKLE TAMAMLANDI

İlk yarının son bölümlerinde baskısını artıran temsilcimiz karşılaşmanın 42.dakikasında Abdi ile beraberlik sayısına ulaştı. Gelişen atakta ceza alanı dışında topla buluşan defans oyuncusu Abdi’nin bekletmeden çektiği sert şut direk dibinden filelerle buluştu. Karşılaşmada beraberliği yakalayan temsilcimiz soyunma odasına da bu skorla gitti.

YENİ TRANSFER UFUK GOLÜNÜ ATTI

Mücadelenin ikinci yarısına başlayan Ergene Belediyespor oyuna tutuk başladı. Çerkezköyspor ikinci yarının hemen başında golü buldu. Yeni transfer Ufuk’un ayağından bulduğu gol ile maçın ikinci bölümünde 3-2 öne geçen Çerkezkösypor oyunu bir süre rölantiye aldı. Ergene Belediyespor geriye düştükten sonra Çerkezköyspor yarı sahasına yüklenerek yeniden beraberlik şansı için yüklendi. Birkaç pozisyon yakalayan Ergene ekibi pozisyonlardan yararlanamayınca beraberlik şansını yakalayamadı.

TAHİR SONUCU TAYİN EDEN GOLÜ KAYDETTİ

Orta alanda kısa pas yapan Çerkezköyspor hücuma kalktı. Bulduğu pozisyonda korner kazanan Çerkezköyspor sağ köşeden vuruşu kullandı. Savunmadan ileriye gelen Tahir’in kafa vuruşu ağlarla buluştu ve skor 4-2’ye geldi. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Çerkezköyspor 15. Hafta sonunda 3 puanı 4 golle alarak puan sıralamasındaki yerini korudu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.