Çerkezköyspor seri peşinde

Geride kalan 8 haftada inişli çıkışlı bir görüntü çizen ve son olarak olaylı Tekirdağspor karşılaşmasından 1-0 galip ayrılan Çerkezköyspor ligin 9. haftasında zorlu Sultangazi deplasmanından 3 puanla dönerek galibiyet serisi yakalamak istiyor

Çerkezköyspor seri peşinde
01 Aralık 2012 Cumartesi 08:04

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor ligin 9.haftasında zorlu Sultangazi deplasmanına konuk oluyor.
TEMSİLCİMİZ ZORLU DEPLASMANDA
Geride bıraktığımız ilk 8 haftada gerek sakatlıklar gerekse şanssızlıklar sebebiyle istikrar yakalayamayan Çerkezköyspor yarın ligin güçlü ekiplerinden Sultangazispor’la deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
SON MAÇTA TEKİRDAĞ’I 1-0 MAĞLUP ETMİŞTİ
Yeşil beyazlı ekip son olarak Tekirdağspor’u kendi evinde konuk etmiş ve rakip takım taraftarlarının olay çıkarttığı maçı Fırat’ın 82.dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmişti.
Bu galibiyetle puanını 11’e yükselten temsilcimiz, 8 hafta sonunda aldığı 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikte 5. sırada yer alıyor.
RAKİBİN TEK MAĞLUBİYETİ VAR
Rakip Sultangazispor ise geçtiğimiz hafta Kırklareli Sanayispor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmıştı. 8 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve tek mağlubiyeti bulunan İstanbul temsilcisi, topladığı 15 puanla ligin 3.sırasında bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.