Çerkezköyspor Yönetimi’nden nezaket ziyaretleri

Çerkezköyspor Kulübü’nün yeni oluşturulan yönetimi Başkan Ahmet Korkmaz ile birlikte Çerkezköy’deki kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim ziyaret ettikleri isimlere forma jesti de yaptı

Çerkezköyspor Yönetimi’nden nezaket ziyaretleri
25 Mayıs 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköyspor Kulübü’nün yeni oluşturulan yönetimi Salı günü kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz ve Yönetimdeki isimler, buradan İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçerek İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer’le bir süre sohbet etti.  Ardından Kaymakam Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret eden Çerkezköyspor Yönetimi, orandan da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ziyarette bulundu.
Kapaklı’dan sonra da bir süre Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’le görüşen yöneticiler, buradan da Emniyet Müdürü’ne geçti ve İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman’la görüştü. Yönetim, Sanayiciler Derneği’ni ziyaret ettikten sonra Kızılpınar Belediye’sini de ziyaret ederek programlarını tamamladı.
FORMA HEDİYE ETTİLER
Ziyaretler esnasında ayrıca, Başkan Ahmet Korkmaz ve Yönetim tarafından Ç.O.S.B. Müdürü Mehmet Özdoğan’a, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer’e, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Murat Aydemir’e, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’a, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman’a, Sanayiciler Derneği Başkanı Yıldırım Ulkat’a, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a üzerinde memleketleri olan illerin plakasının yer aldığı Çerkezköyspor forması hediye edildi.
YÖNETİM TAM KADRO OLARAK YER ALDI
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Başkan Yardımcısı Adem Memiş, Başkan Yardımcısı ve Muhasip Sabri Asbaş, Genel Kaptan Hüseyin Boz, Futbol Şube Sorumlusu Adnan Şahin, Kulüp Müdürü Yaşar Kuş, Basın Sözcüsü Hayrettin Çetinkaya, Salon Sporları Sorumlusu Fikri Güzel yer aldı.
HEDEFE ULAŞACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK
İlk olarak Çerkezköy Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Ali Bayer’i ziyaret eden Çerkezköyspor Yönetimi, bir süre Bayer’le sohbet ederek hedefleri hakkında bilgi verdi. Kongrenin ardından iyi bir ekip kurduklarını belirten Başkan Ahmet Korkmaz, "Hedefe ulaşacağımızdan hiç şüphem yok. Ekibimiz bilgili, birikimi yüksek kişilerden oluşuyor. Ekip olarak iyi bir havaya girdik ve hedefe ulaşacağız" diye konuştu. Kulüp olarak ağırlığı futbola vereceklerini söyleyen Korkmaz, voleybolda da hedeflerinin birinci lig olduğunu dile getirdi.
BAŞARI GENÇLER İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ
Ziyaret esnasında gençlik ve deneyim bir araya geldiğinde her şeyin olabileceğini söyleyen Bayer, kulüplerin başarılı olduğu takdirde gençlere de iyi örnek olduğuna dikkat çekerek, "Bir spor dalında başarı elde edilirse olumlu etkisi oluyor ve gençler o spora yöneliyor. Spora yönelen gençler de alkol uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Bu yüzden böyle şeylerin teşvik edilmesi gerekli" ifadelerini kullandı. Bayer ayrıca, Çerkezköy’deki işletmelerin kulübe destek olmasının da çok önemli olduğunu vurguladı.
KIZILPINAR’I DA ZİYARET ETTİLER
Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz ziyaret esnasında Kızılpınar’ın ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın kendileri için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirtirken, Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "Her zaman sizlerin yanında olup elimden gelen tüm desteği vereceğim. Çerkezköy Spor Kulübü’nü daha üst seviyelerde görmek isterim ve sizler bunu başarabilecek seviyedesiniz" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.