Çerkezköy’ü ‘Futsal Turnuvası’nda temsil edecekler ​

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde düzenlenen Futsal Turnuvası kapsamında Tekirdağ şampiyonu olarak Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu Futsal Takımı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Çerkezköy’ü ‘Futsal Turnuvası’nda temsil edecekler ​
18 Ocak 2019 Cuma 20:32

HEDEF SON 16 TAKIM ARASINA GİRMEK
Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Futsal Takımı’nın Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde düzenlenen turnuvada Tekirdağ 1.’si olduğunu belirten Okul Müdürü Uğur Hasan Tuz, “Çocuklarımız tüm maçlarını kazanarak Tekirdağ Şampiyonu oldu. Takımımız Nisan ayında yapılacak Bölge Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Burada Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil ederek, son 16 takım arasına girme mücadelesi verecekler” dedi.

ŞAMPİYON OLACAĞINIZA İNANIYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, “Çocuklarımızın elde ettiği bu başarı bizleri çok mutlu etti. Biz onların Bölge Şampiyonası’nda da başarıyla mücadele edeceklerine inanıyoruz. İnşallah Çerkezköy’ümüzü ve Tekirdağ’ımızı en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olacaklar. Bu kapsamda Çerkezköy Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

SPOR ALANINDA BİRÇOK ÇALIŞMA YAPTIK
Çerkezköy Belediyesi’nin son 5 yılda spor alanında önemli çalışmalara imza attığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Kentimizin birçok noktasında yaptığımız parklarında çoğunda futbol sahası, basketbol sahası gibi spor alanları oluşturduk. İçinde halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, güreş salonu, sentetik çim futbol sahası, ve kapalı spor salonunun bulunduğu 29 Ekim Spor Kompleksi’ni gençlerimizin ve sporcu kardeşlerimizin hizmetine sunduk” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ü Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde düzenlenen Futsal Turnuvası’nda temsil edecek olan sporculara başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkanımız Akay, Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve Futsal Takımı sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.