Çerkezköy’ün ilk kadın güreşçisinden ziyaret

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, Güreş Antrenörü Fatih Dağdelen ve kendisi gibi güreşçi olan Tekirdağ Okullar Arası İl Birincisi Çınar Okumuş ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Azra Lal Okumuş, Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün sağladığı imkanlar ile çok sevdiği güreş sporunu Çerkezköy’de yapma imkanı bulduğunu belirterek, “Şuanda tek kadın güreşçi benim. Bu benim için zor oluyor çünkü antrenmanlarda ya kardeşimle ya da antrenörümüz ile eşleşiyorum. Eğer başka kadın güreşçiler olursa daha iyi antrenman yapar ve daha iyi dereceler alırım” dedi.

Çerkezköy’ün ilk kadın güreşçisinden ziyaret
19 Mart 2018 Pazartesi 14:14

HEDEF A MİLLİ MAYO İLE ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMEK
Çerkezköy’de güreş yapma imkanı sağlayan Çerkezköy Belediyesi’ne ve Başkan Akay’a teşekkür eden Azra Lal Okumuş, hedefinin milli mayoyu girerek, şanlı bayrağımızı dalgalandırmak olduğunu belirtti ve bu doğrultuda çalışmalarına azim ve inançla devam edeceğini kaydetti.
AZRA’NIN YANINDA OLUP, DESTEKLEYECEĞİZ
Çerkezköy’ün ilk kadın güreşçisi Azra Lal Okumuş’un başarısı ile gurur duyduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Azra’nın elde ettiği başarı hepimizin göğsünü kabarttı, gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bundan sonra da güzel başarıların altına imza atarak, çok istediği ay yıldızlı mayo ile ülkemizi temsil etmeye hak kazanır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Azra’nın yanında olacağız ve destekleyeceğiz” dedi.
BİREYSEL SPORCULARIMIZI VE SALON SPORLARINI DESTEKLEYECEĞİZ
Azra Lal Okumuş gibi güreşçi olan kardeşi Çınar Okumuş’u da Tekirdağ Okullar Arası Güreş Şampiyonası’nda elde ettiği Tekirdağ 1’inciliği nedeni ile kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Akay, son yıllarda bireysel sporlarda Çerkezköy isminin başarı ile temsil edildiğini ve sporcuların güzel dereceler elde ettiğini kaydederek, Çerkezköy Belediyesi’nin bireysel sporlara ve salon sporlarına katkısının ve desteğinin devam edeceğini kaydetti.
Ziyaretin sonunda başarılı güreşçiler Azra Lal Okumuş ve Çınar Okumuş kardeşlere hediyeler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, başarılı güreşçiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.