Çerkezköy’ün kızları 2’de 2 yaptı

Çerkezköy Belediye Gençlik SK, Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi’nde karşılaştığı Marmara Ereğlisi Belediye SK’yı (B Takımı) 77 – 04 gibi büyük bir farkla devirerek ligde 2’de 2 yapmayı başardı

Çerkezköy’ün kızları 2’de 2 yaptı
24 Kasım 2015 Salı 15:19

73 SAYI FARK ATTILAR

Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi 3. haftasında Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda Marmara Ereğlisi Belediye SK B Takımı’nı ağırlayan temsilcimiz maç boyunca rakibine 2’si faul atışından olmak üzere toplamda sadece 4 sayı şansı tanıyarak karşılaşmadan 77 – 04 galip ayrıldı ve maç eksiğiyle ikinci sıradaki yerini korudu.

KAPALI SPOR SALONU’NDA OYNANDI

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakaya temsilcimiz Çerkezköy Belediye Gençlik SK karşılaşmaya Süeda, Buse, Yağmur, Ceren ve Ahsen ilk beşiyle başladı.

RAKİP SADECE 4 SAYI KAYDEDEBİLDİ

Maçın hava atışından son düdüğüne kadar rakibine oranla çok üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Belediye Gençlik SK, karşılaşma boyunca rakibi Marmara Ereğlisi Belediye SK’ya sadece 4 sayı şansı vererek karşılaşmadan 77 – 04 galip ayrılmayı başardı.

MAÇ EKSİĞİYLE İKİNCİ SIRADAYIZ

Bu galibiyetle birlikte ligde 2’de 2 yapan Çerkezköy Belediye Gençlik SK puanını 4’e çıkararak haftayı maç eksiğiyle birlikte lider Çorlugücü’nün 1 puan gerisinde ikinci sırada tamamladı.

“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ LİG BİRİNCİLİĞİ”

Çerkezköy Belediye Gençlik SK Antrenörü Ercan Çete karşılaşmanın ardından kısa bir değerlendirme yaparak, “İlk maçımızda olduğu gibi bu maçta da rakibimize oranla üstün bir oyun sergiledik ve maçtan galip ayrılmayı başardık. Oyuncularımın hepsini gösterdikleri emeklerden dolayı kutluyorum. Çok güzel bir mücadele örneği sergilediler. Hedeflerimiz çok büyün ancak şu an öncelikli hedefimiz bu ligi birinci tamamlamak.” ifadelerini kullandı.

SAYI DAĞILIMIMIZ

Temsilcimiz Çerkezköy Belediye Gençlik SK’nın skor dağılımı şu şekilde: Süeda 7, Esra 2, Fatma, Buse 14, Yağmur 13, Sema, İclal 7, Ahsen 14, Ceren 14 ve Burcu 4.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.