Çerkezköy’ün Kızları Türkiye 4’üncüsü oldu

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı katıldığı Anadolu Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye 4.’lüğünü elde etti.

Çerkezköy’ün Kızları Türkiye 4’üncüsü oldu
09 Haziran 2016 Perşembe 16:11

BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTILAR
 
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı, Tekirdağ’ı temsilen katıldığı Anadolu Şampiyonası’nı Türkiye 4’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.
 
YILDIZ KADRO
 
Sueda Zehra Kıroğlu, Yağmur G. Anıl, Ceren Tekin, Buse Başak, Fatma Z. Çiftçi, Burcu Engin, Sema Tali, Esra Ak, Ahsen Erbay, İclal Duranoğlu ve Buse Bıyık oyuncu kadrosuyla, Ercan Çete antrenörlüğünde Tekirdağ’ı temsilen Anadolu Şampiyonası’na katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı; ilk olarak Balıkesir’de düzenlenen Bölge Şampiyonası’nda Bursa, Balıkesir ve Sakarya temsilcilerinin arasından sıyrılarak Bölge Birincisi oldu.
 
ÇEYREK VE YARI FİNAL GRUPLARINI LİDER TAMAMLADILAR
 
Bölge Birinciliğinin ardından Kütahya’da düzenlenen Çeyrek Final Grubunu da Bursa, Aydın ve İstanbul temsilcilerini geride bırakarak birincilikle tamamlayan temsilcimiz daha sonra Aydın’da düzenlenen Yarı Final Grubunu da Kırşehir, Manisa ve Bursa temsilcilerinin arasından birinci tamamladı.
 
TÜRKİYE 4.’LÜĞÜNÜ ELDE ETTİLER
 
Şampiyona’nın son ayağı olan Türkiye Finalleri Çanakkale’de düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kız Basketbol Takımı; Samsun, Adana, Zonguldak, Düzce, İstanbul, Bursa ve Van temsilcilerinin mücadele ettiği Final Grubu’nu dördüncü sırada tamamladı ve Şampiyonaya Türkiye 4.’sü olarak ismini yazdırdı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.